NASLOVNICA / Novosti / Višednevna izvanučionična nastava učenika sedmih razreda

Višednevna izvanučionična nastava učenika sedmih razreda

Autor: Ana Cenkovčan

04. srpnja 2016.

U razdoblju od 26. – 30. lipnja 2016. godine učenici sedmih razreda zajedno sa svojim razrednicama Katicom Tomrlin, Jasminom Filipović Konjarek, Danijelom Barčan i Anom Cenkovčan bili su na višednevnoj izvanučioničnoj nastavi u Zaostrogu u hostelu Eklata u aranžmanu turističke agencije Eklata. 

Dana 26. lipnja 2016. u 7.00h  krenuli smo Čazmatransovim autobusom prema našem odredištu zajedno s našim turističkim pratiteljem Ladislavom Gerenčerom. Zaustavili smo se u Pakovom selu gdje smo imali prilike razgledati Etnoland Dalmati i upoznati se s tradicijom i načinom života naših starih u tom kraju. Nakon ručka smo nastavili putovanje prema Zaostrogu. Stigli smo ondje oko 17.00h. Dočekali su nas i pozdravili animatori i voditelj objekta. Učenici su se smjestili, a potom uživali u kupanju. Navečer su imali zabavu uz glazbu i animacijski program.

Drugog dana našeg boravka u hostelu, učenici su posjetili franjevački samostan u Zaostrogu, a nakon toga uživali u moru, plaži i bogatom animacijskom programu.

Dana 28.lipnja 2016. prijepodne smo proveli u obrazovnim sadržajima razgledajući zanimljiv postav Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću nakon čega smo se uputili na plovidbu Neretvanskim lađama. Po povratku je uslijedio ručak, odmor i kupanje te animacijski program.

Idućeg dana je 11 učenika s razrednicom ostalo u Zaostrogu na kupanju, a ostali su prema programu otputovali u razgled Dubrovnika. Uz pratnju stručnog vodiča učenici su prošetali starom gradskom jezgrom i upoznali brojene znamenitosti tog grada.Vratili smo se u Zaostrog oko 17.00h, nakon čega su se ponovno zabavljali na plaži. Navečer je slijedila oproštajna zabava, proglašenje najboljih i podjela diploma. Učenici su se na spavanje uputili sa suzama u očima jer su na ovom putovanju upoznali nove prijatelje, a neki i prve ljubavi.

               

Dana 30. lipnja 2016. nakon doručka uputili smo se prema našem autobusu i krenuli prema kući. Putem smo posjetili i razgledali proizvodni kompleks „Stella Croatica“ gdje su nas srdačno dočekali te smo imali priliku i degustirati njihove proizvode. Također smo posjetili i Sokolarski centar u blizini Šibenika koji je učenicima bio najzanimljiviji dio programa. Na povratku smo stali u Burger Kingu u blizini Karlovca gdje smo večerali. Vratili smo se kući u 23.00h. Učenike su s nestrpljenjem dočekali njihovi roditelji.

Jasmina Filipović Konjarek

Ostale obavijesti

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

30. studenoga 2022.

POSJET GRADSKOJ KNJIŽNICI

Učenici od 1. do 4. razreda Odjela za učenike s teškoćama posjetili su Gradsku knjižnicu Đurđevac. Ondje su im tete […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content