NASLOVNICA / Produženi boravak / Vesele maske najveselije družbe!

Vesele maske najveselije družbe!

Autor:

01. ožujka 2017.

Iako najkraći mjesec u godini, veljača je i više nego ispunjena različitim aktivnostima u našoj školi. Osim što je mjesec ljubavi, veljaču obilježava Dan ružičastih majica i tradicionalan maskenbal.

Polaznici produženog boravka obilježili su dane karnevala raznim prigodnim aktivnostima. U petak, 24. veljače 2017. godine, učenici su se maskirali, plesali i pjevali čitavog poslijepodneva. U veselom fašničkom ozračju učenici su napisali domaću zadaću, vježbali i ponavljali nastavne sadržaje te sudjelovali u Plesu pod maskama. Osim zajedničkog plesa, učenici su se predstavili samostalnim nastupom u prigodnom programu koji smo osmislili unutar organiziranog slobodnog vremena. Nakon programa učenici su se počastili slatkišima.

U utorak, 28. veljače 2017. godine, učenici su sudjelovali u kreativnoj radionici izrade neobičnih maski kojima smo uredili naš pano i učionicu. Svatko je izradio svoju masku i potrudio se da izgleda što originalnije.

Pokazali smo da zajednički rad, trud i kreativnost naših učenika nije ni ovaj put izostao. Uvijek smo spremni zabaviti se i opustiti te svojom maštom i kreativnošću uljepšati život u našoj školi. Što ima ljepše i opuštenije za djecu od spontanog spremanja u školu, kada mogu odjenuti sve što požele i poistovjetiti se s likovima iz mašte. Kako su se proveli učenici produženog boravka te u što su se sve maskirali možete vidjeti na fotografijama.

Ostale obavijesti

08. rujna 2022.

Početak rada produženog boravka

Poštovani roditelji, obavještavamo Vas da u ponedjeljak, 12. rujna 2022. godine, krećemo s radom u produženom boravku. Rad u produženom boravku odvijat […]

24. lipnja 2022.

Zaplovimo u ljeto

Učenicima produženog boravka, mjesec svibanj i lipanj, bili su ispunjeni raznim aktivnostima. U svibnju su učenici obilježili Majčin dan tako […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content