NASLOVNICA / Novosti / Vesele maske najveselije družbe produženog boravka!

Vesele maske najveselije družbe produženog boravka!

Autor:

01. ožujka 2017.

Iako najkraći mjesec u godini, veljača je i više nego ispunjena različitim aktivnostima u našoj školi. Osim što je mjesec ljubavi, veljaču obilježava Dan ružičastih majica i tradicionalan maskenbal.

Polaznici produženog boravka obilježili su dane karnevala raznim prigodnim aktivnostima. U petak, 24. veljače 2017. godine, učenici su se maskirali, plesali i pjevali čitavog poslijepodneva. U veselom fašničkom ozračju učenici su napisali domaću zadaću, vježbali i ponavljali nastavne sadržaje te sudjelovali u Plesu pod maskama. Osim zajedničkog plesa, učenici su se predstavili samostalnim nastupom u prigodnom programu koji smo osmislili unutar organiziranog slobodnog vremena. Nakon programa učenici su se počastili slatkišima.

U utorak, 28. veljače 2017. godine, učenici su sudjelovali u kreativnoj radionici izrade neobičnih maski kojima smo uredili naš pano i učionicu. Svatko je izradio svoju masku i potrudio se da izgleda što originalnije.

Pokazali smo da zajednički rad, trud i kreativnost naših učenika nije ni ovaj put izostao. Uvijek smo spremni zabaviti se i opustiti te svojom maštom i kreativnošću uljepšati život u našoj školi. Što ima ljepše i opuštenije za djecu od spontanog spremanja u školu, kada mogu odjenuti sve što požele i poistovjetiti se s likovima iz mašte. Kako su se proveli učenici produženog boravka te u što su se sve maskirali možete vidjeti na fotografijama.

U izborniku, pod kategorijom produženi boravak, pratite aktivnosti i događanja u produženom boravku.

Ostale obavijesti

22. veljače 2024.

Jakov Ovnić na međunarodnom natjecanju osvojio drugu nagradu

U Novom Marofu je od 13. do 17. veljače 2024. održano Međunarodno natjecanje učenika osnovnih glazbenih škola “Mladi Padovec”. Jakov […]

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content