NASLOVNICA / Novosti / Veljača u našoj školi

Veljača u našoj školi

Autor: Nikola Vuković

26. siječnja 2015.

Najava najznačajnijih događaja u veljači 2015.

SISTEMATSKI PREGLED UČENIKA PETOG RAZREDA

Početak veljače u suradnji sa školskom liječnicom.

ZDRAVSTVENI ODGOJ – predavanje za roditelje

Roditeljski sastanak za roditelje učenika sedmog razreda održat će se 10.veljače u 17.00 sati. Gost predavač: liječnik Zavoda za javo zdravstvo KC-KŽ županije. Prevencija bolesti kao i mjere za suzbijanje neželjenih pojava.

TJEDAN PSIHOLOGIJE

U sklopu tjedna psihologije koji se tradicionalno održava sredinom veljače ove godine će u našoj školi psihologinje s područja našeg grada održati predavanje i radionice za učenike Program aktivnosti sastavit će psihologinja Marija Sladoljev

RODITELJSKI SASTANCI

Redoviti ( treći) roditeljski sastanak za sve razredne odjele ( osim sedmog razreda ) razrednici će organizirati u vremenu od 18. do 26. veljače.

PRIJATELJSTVO I TOLERANCIJA

Tema je predstave za učenike razredne nastave kao i za djecu DV Maslačak. Ugostit ćemo poznatog mađioničara i pedagoškog djelatnika Jozu Bozu. Predstave će biti 19.veljače u 09.00, 10.15 i 11.40 sati.

DAN RUŽIČASTIH MAJICA

U srijedu 25.veljače po drugi puta organiziramo Dan ružičastih majica. Dio je to programa odgoja i orazovanja za ljudska prava. I ove godine vanjski suradnik je Županijsko povjerenstvo za ravnopravnost spolova KC-KŽ županije i Policijska postaja Đurđevac. Voditelji-koordinatori projekta: Sanja Sabolić i Nikola Vuković.

PREDUPISI ZA ŠKOLU

U suradnji s ravnateljicom i odgajateljicama DV Maslačak u drugojpolovici veljače počinjemo sa susretima s budućim učenicima naše škole. Psihologinja i pedagog posjetit će dječji vrtić, a nakon toga će djeca po skupinama kao i polaznici "Male škole" dolaziti u školu. Tijekom druženja s djecom međusobno ćemo se upoznati. Cilj je da djeca upoznaju školu i stručni tim ( psiholog, logoped i pedagog ) kao i da lakše prihvate prijelaz iz vrtića u školu. Početkom ožujka pedagog će organizirati roditeljski sastanak za roditelje budućih učenika prvog razreda. Upisi u prvi razred biti će u drugoj polovici ožujka.

O svakoj pojedinoj aktivnosti detaljnije informacije i obavijesti slijede tijekom veljače.

Ostale obavijesti

22. travnja 2024.

Upis u prvi razred – privremeno izvješće

U vremenu od 8. do 22. travnja 2024. godine proveden je postupak upisa djece dorasle za upis u prvi razred […]

22. travnja 2024.

Ivan Jakupčić osvojio 6. mjesto na državnom Natjecanju iz Povijesti

Od 17. do 19. travnja  2024. u Puli je održano  25. državno Natjecanje iz povijesti za učenike osnovnih i srednjih […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content