NASLOVNICA / Novosti / Važnije aktivnosti do 20.studenoga

Važnije aktivnosti do 20.studenoga

Autor: Nikola Vuković

20. listopada 2011.

U vremenu od 21.listopada 2011. do 20.studenoga 2011.godine u našoj školi najavljujem ove aktivnosti:

21.listopada 2011. – zajednički sat razrednika za učenike od šestog do osmog razreda; razgovor s učenicima o školskim aktivnostima, kućnom redu škole i planovima za idući mjesec dana; početak rada na preventivnom programu; Znanje je najveće bogatstvo, uvodno predavanje  pedagoga škole te ispunjavanje ankete ( oko 280 učenika).

28.listopada 2011. – Školski odbor; zamjenik ravnatelja prof. Nikola Vuković predložit će članovima Školskog odbora  šest učitelja koji su se javili za popunu radnih mjesta. Novi djelatnici započinju rad 4.studenoga 2011. Na istoj sjednici dogovorit će se o raspisivanju natječaja za ravnatelja škole ( početak rada 1.siječnja 2012.).

2. i 3. studenoga 2011. – Razredna vijeća za sve razredne odjele naše škole ( raspored će biti objavljen u zbornicama ).

3. studenoga 2011. – škola je domaćin Županijskog stručnog vijeća učitelja tjelesne i zdravstvene kulture našr županije. Voditelj ŽSV je učitelj Danijel Domišljanović, a predavanje za učitelje održat će pedagog Nikola Vuković.

8.studenoga 2011. Učiteljsko vijeće -Preventivni programi; gosti predavači : Djelatnici PU KC-KŽ kao i PP Đurđevac

8.studenoga 2011. u 17.00 sati zajednički roditeljski sastanak za roditelje učenika od četvrtog do osmog razreda; predavači : Djelatnici Policijske uprave KC-KŽ i PP Đurđevac. Molim roditelje da tog dana organiziraju svoje vrijeme i u što većem broju dođu u našu športsku dvoranu. Teme: Vršnjačko nasilje i Nasilje putem interneta.

16. studenoga 2011.- Dan tolerancije – svi razredni odjeli ostvarit će niz akcija vezanih uz ovu temu. Organizirat ćemo radionice, predavanja, izradu zidnih novina i plakata. Postavit će se i izložba radova naših učenika.

18.studenoga 2011. – Tradicionalni mimohod i paljenje svijeća : I u mom gradu Vukovar svijetli. Suradnja s lokalnom zajednicom.

Naveo sam najznačajnije aktivnosti u našoj školi, a o realizaciji istih možete pročitati na našim web stranicama.

Zamjenik ravnatelja:

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content