NASLOVNICA / Novosti / VAŽNA OBAVIJEST: Upis djece u prvi razred

VAŽNA OBAVIJEST: Upis djece u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

13. svibnja 2020.

Sukladno Odluci MZO kao i dopisu Ureda državne uprave KC-KŽ županije obaviještavamo roditelje budućih učenika prvog razreda o promijeni tijeka upisa. Upis djece vrši se samo u Školskoj ambulanti, Đurđevac, Gajeva 1.

Preporuka je da jedan roditelj dovede dijete na liječnički pregled i cijepljenje u Školsku ambulantu, a sve u svrhu zaštite djeteta i što manje kontakata. Prema tome ne dolazite u Školu kako je navedeno u pozivu, već samo u Školsku ambulantu.

Tijek upisa:

Roditelj s djetetom dolazi u Školsku ambulantu u vrijeme koje je naznačeno na pozivu za upis i to u ordinaciju dr. Jasenke Vuljak-Vulić. Za sva pitanja u svezi liječničkog pregleda i eventualne promijene termina nazovite broj dr. Jasenke Vuljak-Vulić koji je naveden u pozivu.

Sa sobom ponijeti sve navedeno u pozivu za upis te obrasce koje ste dobili uz poziv. Nije potrebno ići po liječnički karton djeteta. Podatke o djetetu roditelj popunjava u dobiveni obrazac. U školskoj ambulanti ostavite i kopiju Rodnog lista djeteta.

Sva pitanja u svezi polaska djeteta u prvi razred i eventualne prijedloge možete postaviti na e-mail pedagoga: nikola.vukovic@skole.hr

Ostale obavijesti

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

23. ožujka 2023.

Proljeće pozdravlja i Mravlji lav

U utorak 21.3.2023. u sportskoj dvorani naše škole održana je priredba Pozdrav proljeću što je bila prilika da naša učenička […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content