NASLOVNICA / Novosti / Valentinovo s Maricom Hasan

Valentinovo s Maricom Hasan

Autor:

15. veljače 2019.

Dan zaljubljenih je u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju proslavljen na zanimljiv i poseban način. Proteklih dana učenici su izrađivali prigodne ukrase i razgovarali o ljubavi te što ona za njih predstavlja. 

Na dan Valentinova posjetila ih je poznata đurđevačka pjesnikinja Marica Hasan. Učenici su pripremili prigodni program, pjevali i recitirali. Gospođa Marica je pročitala nekoliko svojih pjesama o ljubavi, a dvije je posvetila učenicima i učiteljicama.

Kao iznenađenje zbor učenika otpjevao je gospođi Hasan njenu pjesmu „Iz Đurđevca pozdrave ti šaljem“ što ju je posebno dirnulo te se pridružila zboru u pjevanju. Nakon toga uslijedilo je druženje u vedrom i veselom raspoloženju.

Gospođa Marica često posjećuje naše učenike i uvijek je draga gošća. Nebrojeno puta donese i darove. Ovaj puta nam je donijela svoj ručni rad, knjigu i Cd s pjesmama. 

Ostale obavijesti

01. prosinca 2021.

Šahisti osvojili 2. mjesto na županijskom prvenstvu!

U utorak, 30. studenog 2021. godine, u Svetom Ivanu Žabnu je održano Županijsko prvenstvo osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije u šahu. […]

26. studenoga 2021.

NAJAVA: Volonterska akcija

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ Osnovna škola Đurđevac POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU Poštovani, U sklopu rada Školskog filantropskog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content