NASLOVNICA / Novosti / Valentinovo s Maricom Hasan

Valentinovo s Maricom Hasan

Autor: Marija Dautanec Božić

15. veljače 2019.

Dan zaljubljenih je u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju proslavljen na zanimljiv i poseban način. Proteklih dana učenici su izrađivali prigodne ukrase i razgovarali o ljubavi te što ona za njih predstavlja. 

Na dan Valentinova posjetila ih je poznata đurđevačka pjesnikinja Marica Hasan. Učenici su pripremili prigodni program, pjevali i recitirali. Gospođa Marica je pročitala nekoliko svojih pjesama o ljubavi, a dvije je posvetila učenicima i učiteljicama.

Kao iznenađenje zbor učenika otpjevao je gospođi Hasan njenu pjesmu „Iz Đurđevca pozdrave ti šaljem“ što ju je posebno dirnulo te se pridružila zboru u pjevanju. Nakon toga uslijedilo je druženje u vedrom i veselom raspoloženju.

Gospođa Marica često posjećuje naše učenike i uvijek je draga gošća. Nebrojeno puta donese i darove. Ovaj puta nam je donijela svoj ručni rad, knjigu i Cd s pjesmama. 

Ostale obavijesti

27. ožujka 2023.

“Ljubičasti dan”-fotogalerija

Tijekom današnjeg dana učenici naše škole zajedno s učiteljima prigodno su obilježili “Ljubičasti dan” -dan podrške osobama oboljelih od epilepsije. […]

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content