NASLOVNICA / Novosti / Valentinovo s Maricom Hasan

Valentinovo s Maricom Hasan

Autor:

15. veljače 2019.

Dan zaljubljenih je u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju proslavljen na zanimljiv i poseban način. Proteklih dana učenici su izrađivali prigodne ukrase i razgovarali o ljubavi te što ona za njih predstavlja. 

Na dan Valentinova posjetila ih je poznata đurđevačka pjesnikinja Marica Hasan. Učenici su pripremili prigodni program, pjevali i recitirali. Gospođa Marica je pročitala nekoliko svojih pjesama o ljubavi, a dvije je posvetila učenicima i učiteljicama.

Kao iznenađenje zbor učenika otpjevao je gospođi Hasan njenu pjesmu „Iz Đurđevca pozdrave ti šaljem“ što ju je posebno dirnulo te se pridružila zboru u pjevanju. Nakon toga uslijedilo je druženje u vedrom i veselom raspoloženju.

Gospođa Marica često posjećuje naše učenike i uvijek je draga gošća. Nebrojeno puta donese i darove. Ovaj puta nam je donijela svoj ručni rad, knjigu i Cd s pjesmama. 

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content