NASLOVNICA / Novosti / UZ Mravlji lav na Picokijadi

UZ Mravlji lav na Picokijadi

Autor: Martina Lovrak Ivanov

05. srpnja 2021.

Od petka 25.lipnja do nedjelje 27. lipnja učenici naše škole predstavljali su radove koje su izradili tijekom ove školske godine u Starogradskoj ulici u Đurđevcu na manifestaciji Picokijade.

Učenici s učiteljima na štandu su se izmjenjivali svaka tri sata obučeni u naše prepoznatljive majice s akreditacijama. Na štandu ste mogli dobiti naš katalog proizvoda u obliku letka i cjenik. Naš svaki proizvod ima etiketu i potrebnu eko ambalažu u koje je također uložen trud i krase naše proizvode rađene rukom koja raste ispod krova naše škole.

Na štandu su bili: Ana Matekov i Ozana Babec s učiteljicom Katarinom Ređep, Nela Brkljačić i Hana Nikša s učiteljicom Željkom Mihočka, Anamarija Barberic i Paula Markić s učiteljicama Majom Šalamon Nemet i Natašom Švaco, Filip Gorički i Noa Tot s učiteljicom Barbarom Šignjar Mihočka, Laura Goll i Ema Mikulić s učiteljicom Sanjom Sabolić, Leon Železnjak i Fran Ostojić s učiteljem Ivanom Grgecom, Patricija Đođ i Valentina Fuček s učiteljicom Darijom Car, Lara Hosi i Ana Ščuka s učiteljicom Ivanom Marić, te na kraju Elena Aušperger, Mihaela Levačić, Ema Domišljanović s učiteljicom Martinom Lovrak Ivanov.

Za naše učenike to je bilo jedno prekrasno i veselo iskustvo. Zadovoljstvo što mogu predstavljati našu zadrugu i školu nije krila niti jedna grupa kroz ova tri dana koja je bila na štandu kroz koji je prošlo stotine posjetitelja.

Hvala svima koji su poslušali prezentaciju naših učenika, prepoznali njihov rad i trud ali i podržali kupnjom nekog od proizvoda. Novac od prodaje bit će utrošen u slijedećoj školskoj godini na nabavu novih materijala.

Voditeljica Učeničke zadruge Mravlji lav Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

19. svibnja 2024.

Područne škole sudjeluju u obilježavanju akcije Svibanj- mjesec zaštite od požara

Manifestacija „Svibanj – mjesec zaštite od požara „ nacionalnog je karaktera i provodi se dugi niz godina.Učenici područnih škola Budrovac, […]

18. svibnja 2024.

Natjecanje u krasnoslovu

Na 11. Natječaju Podravina u stihovima u finale je prošlo 29. autorskih recitala učenika od 5. do 8. r. Učenici […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content