NASLOVNICA / Novosti / UZ Mravlji lav i ove godine na Picokijadi!

UZ Mravlji lav i ove godine na Picokijadi!

Autor: Martina Lovrak Ivanov

05. srpnja 2022.

U petak 24.lipnja i u subotu 25.lipnja 2022. godine učenici naše škole predstavljali su svoje radove u Starogradskoj ulici u Đurđevcu na manifestaciji Picokijade.

Učenici s učiteljima na štandu su se izmjenjivali svaka tri sata obučeni u naše prepoznatljive majice s akreditacijama. Na štandu ste mogli dobiti naš novi katalog proizvoda u obliku letka i vidjeti cjenik. Naš svaki proizvod ima etiketu i potrebnu eko ambalažu u koje je također uložen trud i krase naše proizvode rađene rukama koja rastu ispod krova naše škole.

Na štandu su bili: Lana Ređep, Jana Maronić, Alina Bakač i Lorena Čorba s učiteljicama Tamarom Debač i Lidijom Tuba, Paola Šestak, Noa Toth, Katja Patačko i Petar Funtek s učiteljima Natašom Švaco i Vjekoslavom Čordaševim. U subotu tu su bili: Dora Arap i Petar Grumerec s pomoćnicama u nastavi Majom Mikuldaš i Antonijom Jurić Švaco, Leonarda Hrženjak i Ida Josipović s učiteljima Anom Cenkovčan i Brankom Maznikom, Tesa Svetec, Hana Nikša s učiteljicama Katarinom Ređep i Željkom Mihočka, Filip Tomrlin i Dino Tomica s učiteljima Vjekoslavom Čordaševim i Jelenom Sabljić.

Nekim učenicima to nije prvi izlazak na štand te su to s lakoćom odradili kao i oni koji su se prvi puta našli s druge strane stola. Odlično se zabavili, sreli mnoge ljude koji su prepoznali trud ruku koje rastu ispod krova naše škole.

Zadovoljstvo što mogu predstavljati našu zadrugu i školu nije krila niti jedna grupa kroz ova dva dana koja je bila na štandu kroz koji je prošlo stotine posjetitelja. Veliko veselje predstavljali su nam mnogi posjetitelji koji su se nekoliko puta vraćali na naš štand ali i svi oni koji su odvojili svoje vrijeme i zaustavili se kod nas da im pokažemo što radimo i pokušamo dočarati svoje ideje i prenesemo pozitivnu atmosferu ispod našeg štanda.

Hvala svima koji su poslušali prezentaciju naših učenika, prepoznali njihov rad i trud ali i podržali kupnjom nekog od proizvoda. Hvala Vam na mnogim donacijama. Novac od prodaje bit će utrošen u slijedećoj školskoj godini za nabavu novih materijala i učenje novih vještina te usavršavanje postojećih.

General Mladen Markač u posjeti našem štandu.

Neke od proizvoda možete vidjeti ovdje u našem katalogu u obliku letka.

Voditeljica Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

11. lipnja 2024.

Jastrebica Su

Učenici 2. c razreda su danas upoznali novu stanarku Đurđevca. Posjetila ih je jastrebica Su koja posljednja dva mjeseca živi […]

10. lipnja 2024.

Terenska nastava učenika 6. razreda

U ponedjeljak, 10. lipnja 2024. iz Đurđevca su u 8 sati u jutro krenuli svi šesti razredi naše škole na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content