NASLOVNICA / Produženi boravak / Ususret Božiću

Ususret Božiću

Autor: Klara Kuštro

23. prosinca 2021.

Još nekoliko dana i iza nas je mjesec prosinac. Ovaj užurbani i veseli mjesec obilježile su brojne aktivnosti u produženom boravku. Početkom mjeseca učenici su šivali čizmice kako bi Sveti Nikola i u boravku ostavio slatki dar. Konac, igla i papirnata vrećica nekima su zadali muke, ali trud se na kraju isplatio.

Ovogodišnji adventski kalendar učenici su sami izrađivali tako što su crtali božićne motive na kućice. Svaki dan jedan učenik pronašao bi kućicu s određenim brojem, a na digitalnom adventskom kalendaru otvorio bi zadatak.

Jedan od zadataka bila je izrada papirnatih pahuljica. Osim pahuljica učenici su izradili snjegovića koji je ukrašavao vrata učionice. Zajedno s prvim razredom, boravkaši su pomoću kolaž papira izradili zimski grad prekriven pahuljicama.

Najviše veselja izazvalo je kićenje bora i izrada ukrasa za bor. Ove godine učenici su izrađivali papirnate anđele. Osim anđela, učenici su bili vješti i u izradi božićnih jaslica.

Sretan Božić učenici su poželjeli svojim roditeljima tako što su im izradili božićne čestitke. Uz čajanku, mnoštvo božićnih priča i bajki, igru, ples, pjesmu i zajedništvo, boravkaši su obilježili kraj još jedne godine.

Miran i blagoslovljen Božić svima žele učenici 2. razreda produženog boravka sa svojom učiteljicom!

Ostale obavijesti

26. ožujka 2024.

Uskrsna radionica u Udruzi Mali princ

Učenici produženog boravka četvrtih razreda posjetili su članove Udruge Mali princ. Posjet je bio osmišljen kao radionica povodom nadolazećeg blagdana […]

12. ožujka 2024.

Velikani hrvatske prošlosti – pohvaljen rad Gabriela Šireca

Osnovna škola Grigora Viteza iz Zagreba i vrtić Iskrica u Zagrebu organizirali su natječaj „Velikani hrvatske prošlosti“. Osmu godinu za […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content