NASLOVNICA / Novosti / Uspješno odrađena Zelena čistka

Uspješno odrađena Zelena čistka

Autor: Martina Lovrak Ivanov

16. svibnja 2017.

U četvrtak 11. svibnja 2017. godine petstotinjak učenica i učenika naše škole u pratnji učitelja sudjelovalo je u hvalevrijednoj akciji čišćenja otpada na području nekoliko lokacija u Gradu Đurđevcu. 

Suradnju u Zelenoj čistki smo ostvarili sa komunalnim poduzećem Komunalije Đurđevac koji su izašli u susret donacijom troškova prijevoza otpada te Šumarijom Đurđevac sa stručnom predavanjem ing. šumarstva Branka Aurera na području Park šume Borik. 

Prvi i drugi razredi su čistili područje oko škole te centra Đurđevca. Treći razredi čistili su područje od Trga sv. Jurja do trgovine Lidl gdje su i razvrstavali otpad u kontenjere  dok četvrti, šesti i sedmi razredi područje sportsko-rekreativnog područja Park šume Borik uz uređenu trim stazu. 

Osim čišćenja okoliša koji je bio najveći motiv ove akcije učenici su ponešto saznali i o živom svijetu Park šume Borik. Akcijom je sakupljeno najviše mješanog komunalnog otpada koje je poduzeće Komunalije Đurđevac zbrinulo nakon akcije. 

Zahvaljujemo svima na izvrsnoj suradnji. 

                                        Učiteljica prirode i biologije Martina Lovrak Ivanov 

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content