NASLOVNICA / Novosti / Uspješno odrađena Zelena čistka

Uspješno odrađena Zelena čistka

Autor: Martina Lovrak Ivanov

16. svibnja 2017.

U četvrtak 11. svibnja 2017. godine petstotinjak učenica i učenika naše škole u pratnji učitelja sudjelovalo je u hvalevrijednoj akciji čišćenja otpada na području nekoliko lokacija u Gradu Đurđevcu. 

Suradnju u Zelenoj čistki smo ostvarili sa komunalnim poduzećem Komunalije Đurđevac koji su izašli u susret donacijom troškova prijevoza otpada te Šumarijom Đurđevac sa stručnom predavanjem ing. šumarstva Branka Aurera na području Park šume Borik. 

Prvi i drugi razredi su čistili područje oko škole te centra Đurđevca. Treći razredi čistili su područje od Trga sv. Jurja do trgovine Lidl gdje su i razvrstavali otpad u kontenjere  dok četvrti, šesti i sedmi razredi područje sportsko-rekreativnog područja Park šume Borik uz uređenu trim stazu. 

Osim čišćenja okoliša koji je bio najveći motiv ove akcije učenici su ponešto saznali i o živom svijetu Park šume Borik. Akcijom je sakupljeno najviše mješanog komunalnog otpada koje je poduzeće Komunalije Đurđevac zbrinulo nakon akcije. 

Zahvaljujemo svima na izvrsnoj suradnji. 

                                        Učiteljica prirode i biologije Martina Lovrak Ivanov 

Ostale obavijesti

26. studenoga 2022.

RADIONICA POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA BOŽIĆA

Krajem mjeseca studenoga održana je radionica s roditeljima Prve odgojno obrazovne skupine pod vodstvom učiteljice Matee Melnjak. Radionica je bila […]

26. studenoga 2022.

IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA- ODJELI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Povodom nadolazećeg blagdana Božića i predbožićnog vremena učenici Druge odgojno obrazovne skupine zajedno sa učiteljicom Emom Jančevec izradili su zajednički […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content