NASLOVNICA / Novosti / Uspješna volonterska akcija

Uspješna volonterska akcija

Autor: Nikola Vuković

01. travnja 2022.

Druga ovogodišnja volonterska akcija u organizaciji Školskog volonterskog kluba “Izvor dobrote” uspješno je provedena tijekom ovog tjedna. Učenici, njihovi roditelji i učitelji sudjelovali su u prikupljanju školskog pribora i slatkiša za naše nove prijatelje iz Ukrajine kao i za potrebe Caritasa župe Đurđevac.

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali i podržali naš rad pri Školskom volonterskom klubu “Izvor dobrote” te potaknuli naše učenike da se uključe u prepoznavanje potreba i pomoć drugima. Jedan dio prikupljenih namirnica podijeljen je učenicima iz Ukrajine u petak 1.travnja 2022.godine. Jedan dio smo sačuvali za nove učenike koji će doći u našu školu. Školski pribor koristit će učenici iz Ukrajine kao i učenici kojima je to potrebno.

Kao i prijašnjih godina dio prikupljene pomoći usmjerili smo prema Caritasu župe Đurđevac s kojim surađujemo na provedbi volonterskih akcija. Župni Caritas također se priključio prikupljanju pomoći za djecu i njihove roditelje iz Ukrajine.

Dobro je činiti dobro!

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content