NASLOVNICA / Novosti / Uskoro počinje kviz "Lijepa naša"!

Uskoro počinje kviz “Lijepa naša”!

Autor:

05. studenoga 2012.

15.11.2012. započinje kviz "Lijepa naša" u sklopu projekta Lijepom našom učenika DOD-a iz geografije i učiteljice Marice Vinković.

Za one koji su spremni znati malo više, ali osvojiti i vrijedne nagrade, tu je i kviz, u kojem će tjedno biti postavljeno po 1 pitanje, a čiji ćete odgovor pronaći pod karticama Opća obilježja Republike Hrvatske, Primorska Hrvatska, Gorska Hrvatska i Nizinska Hrvatska. Točan odgovor vam donosi 2 boda, a polovičan 1. Ali pazite, vrijeme za odgovaranje bit će određeno jednom tjedno u vremenskom roko od 20-30 minuta. Dodatne bodove možete osvojiti u Županijskoj panorami. Da bi otključali županiju trebate pronaći kod za otključavanje te županije u nekoj od aktualnih vijesti. Nakon što otključate jednu županiju, ispod karte RH će vam pisati nešto o toj županiji. Svaka otključana županija nosi 1 bod. Kad otključate sve županije dobit ćete bonus u bodovima. Poredak grupa možete vidjeti u kartici poredak grupa, gdje će se prikazivati 5 najuspješnijih.

Za sve one koji se žele prijaviti za kviz, molimo da okupe ekipe od najviše 3 člana i da se jave učitelju Nikoli Mihočki ili učiteljici Marici Vinković. Rok za prijave je 14.11.2012. u 23:59. Kviz započinje 15.11.2012.

SRETNO!

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content