NASLOVNICA / Novosti / Uskoro počinje kviz "Lijepa naša"!

Uskoro počinje kviz “Lijepa naša”!

Autor:

05. studenoga 2012.

15.11.2012. započinje kviz "Lijepa naša" u sklopu projekta Lijepom našom učenika DOD-a iz geografije i učiteljice Marice Vinković.

Za one koji su spremni znati malo više, ali osvojiti i vrijedne nagrade, tu je i kviz, u kojem će tjedno biti postavljeno po 1 pitanje, a čiji ćete odgovor pronaći pod karticama Opća obilježja Republike Hrvatske, Primorska Hrvatska, Gorska Hrvatska i Nizinska Hrvatska. Točan odgovor vam donosi 2 boda, a polovičan 1. Ali pazite, vrijeme za odgovaranje bit će određeno jednom tjedno u vremenskom roko od 20-30 minuta. Dodatne bodove možete osvojiti u Županijskoj panorami. Da bi otključali županiju trebate pronaći kod za otključavanje te županije u nekoj od aktualnih vijesti. Nakon što otključate jednu županiju, ispod karte RH će vam pisati nešto o toj županiji. Svaka otključana županija nosi 1 bod. Kad otključate sve županije dobit ćete bonus u bodovima. Poredak grupa možete vidjeti u kartici poredak grupa, gdje će se prikazivati 5 najuspješnijih.

Za sve one koji se žele prijaviti za kviz, molimo da okupe ekipe od najviše 3 člana i da se jave učitelju Nikoli Mihočki ili učiteljici Marici Vinković. Rok za prijave je 14.11.2012. u 23:59. Kviz započinje 15.11.2012.

SRETNO!

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content