NASLOVNICA / Novosti / Upis učenika u produženi boravak u školskoj 2019./2020. godini

Upis učenika u produženi boravak u školskoj 2019./2020. godini

Autor:

23. kolovoza 2019.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje na upis učenika u program produženog boravka Osnovne škole Đurđevac, u nastavnoj 2019./2020. godini. Produženi boravak će sa radom krenuti 16. rujna 2019. godine i u njega se mogu uključiti svi učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda naše Škole.

Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva te slobodno organizirano vrijeme. Učenici u produženom boravku uz obrok za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu. Produženi boravak će se organizirati u suradnji s Gradom Đurđevcom. Jedan dio troškova produženog boravka snosit će Grad dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Iznos sufinanciranja produženog boravka za roditelje iznosit će 500 kn po učeniku (za dvoje učenika u obitelji cijena je 800 kn).

Molimo roditelje da se jave najkasnije do 12. rujna 2019. godine, a svoj interes mogu iskazati osobnim dolaskom u školu, javljanjem na e-mail ili telefon škole. Informacije o načinu rada te događanjima i aktivnostima u produženom boravku možete pročitati na Web stranicama škole, u izborniku, pod kategorijom Produženi boravak.

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content