NASLOVNICA / Novosti / Upis učenika u produženi boravak u školskoj 2017./2018. godini

Upis učenika u produženi boravak u školskoj 2017./2018. godini

Autor:

22. srpnja 2017.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje na upis učenika u program produženog boravka OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac u školskoj 2017./2018. godini.

U program produženog boravka mogu se uključiti svi učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda.

Produženi boravak će se organizirati u suradnji s Gradom. Jedan dio troškova produženog boravka snosit će Grad dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva te slobodno organizirano vrijeme. Učenici u produženom boravku uz obrok za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu. Iznos sufinanciranja produženog boravka za roditelje iznosit će 500,00 kn za jedno dijete, a 400,00 kn za dvoje djece. Ukoliko se za program produženog boravka prijavi veći broj učenika za koji su osigurana potrebna financijska sredstva prednost pri upisu imaju učenici prvih, drugih i trećih razreda Škole.

Molimo roditelje da se jave najkasnije do početka kolovoza, kako bi se mogle pravovremeno poduzeti sve pripremne radnje za početak nove školske godine, a time i za početak rada produženog boravka. Svoj interes možete iskazati osobnim dolaskom u školu, javljanjem na e-mail ili telefon škole.

Informativni sastanak za sve zainteresirane roditelje će se održati s početkom školske 2017./2018. godine. Informacije o načinu rada u produženom boravku te događanjima i  aktivnostima provedenim ove školske godine možete pročitati na Web stranicama škole u izborniku, pod kategorijom Produženi boravak. Više o planu i programu rada Produženog boravka možete vidjeti u priloženoj datoteci.

Priloženi dokumenti:
252_Produzeni_boravak.pdf

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content