NASLOVNICA / Novosti / UPIS U SREDNJU ŠKOLU

UPIS U SREDNJU ŠKOLU

Autor: Nikola Vuković

24. lipnja 2013.

Važna obavijest za učenike i roditelje.

Svi učenici , a i roditelji dobili su pravovremene informacije oko e-upisa u srednju školu ( prije mjesec dana ). Na roditeljima je odgovornost upisa njihovog djeteta u srednju školu. Molimo sve roditelje koji još nisu podigli liječničku potvrdu liječnika opće medicine da to učine do srijede, 26.lipnja 2013. najkasnije do 10.00 sati i da liječničku potvrdu donesu razrednicima u školu. Samo za potrebna zanimanja.

Roditelji, a i učenici: pogledajte brošuru koju ste dobili, a u kojoj detaljno piše za koja zanimanja treba liječnička potvrda ili potvrda medicine rada. Učenici koji ne donesu potrebnu dokumentaciju do srijede u 10.00 sati imat će problema s upisom. Naime, imamo informaciju iz Strukovne škole da će nepotpune prijave imati za posljedicu automatsko brisanje učenika bez obzira na bodove. Na razrednicima je samo da upišu podatke u e-maticu.

Dakle, molimo roditelje da pomognu svojoj djeci oko upisa. Za potrebne informacije nazovite željenu srednju školu i informirajte se o potrebnim potvrdama.

Dakle, zadnji rok za predaju potrebne liječničke  dokumentacije je u srijedu, 26.lipnja 2013. do 10.00 sati.

ISPIS PRIJAVNICA IZVRŠIT ĆE RAZREDNICI. UČENICI ILI RODITELJI DOLAZE 27. ILI 28.LIPNJA POTPISATI PRIJAVNICU ( razrednik ).

Ostale obavijesti

21. rujna 2023.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine 2023./2024. u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu 20. rujna, djelatnici i učenici naše škole prisustvovali su svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. […]

20. rujna 2023.

Dječji recital kajkavske poezije

Već drugu godinu zaredom naša učenica iz 4. d razreda, Maja Pecikozić izabrana je za javni nastup u Krapini na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content