NASLOVNICA / Novosti / Upis u prvi razred

Upis u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

18. siječnja 2019.

U tijeku su aktivnosti vezane za početak upisa djece u prvi razred školske 2019./20. godine. Za upis u prvi razred na popisu je 75-tero djece. Obveznici: djeca rođena između 1. travnja 2012. i 31. ožujka 2013. kao i djeca koja su imala odgodu upisa ove školske godine.

Nakon što smo dobili popis djece dorasle za upis u prvi razred u školskoj 2019./20. godini pristupili smo pripremama za provedbu upisa.

Stručni suradnici škole u suradnji s nadležnim školskim liječnikom dogovorili su vremenik aktivnosti.

Pedagog i psihologinja otići će u DV "Maslačak" u Đurđevcu gdje će se upoznati s budućim učenicima te razgovarati s odgojiteljicama o dosadašnjoj pripremi djece za polazak u školu.

Tijekom veljače djeca će najmanje dva puta doći u školu i provesti vrijeme u učionicama i sportskoj dvorani. Cilj je približiti djeci školu, školske prostore i dio djelatnika. Psihologinja i pedagog odradit će dio predupisnih aktivnosti s djecom.

Sredinom veljače pedagog će održati roditeljski sastanak i roditeljima urućiti pozive za upis njihove djece u prvi razred. Tema razgovora: Priprema djece za polazak u školu, suradnja roditelja i škole te psihofizičke karakteristike djece spremne za upis u prvi razred.

Sama provedba upisa predviđena je u vremenu od 4. do 13. ožujka 2019. godine.

Broj djece dorasle za upis u prvi razred:

Matična škola Đurđevac: 66, PŠ Budrovac; 1, PŠ Čepelovac: 4, PŠ Mičetinac: 2 i PŠ Sirova Katalena 2

Ostale obavijesti

22. veljače 2024.

Jakov Ovnić na međunarodnom natjecanju osvojio drugu nagradu

U Novom Marofu je od 13. do 17. veljače 2024. održano Međunarodno natjecanje učenika osnovnih glazbenih škola “Mladi Padovec”. Jakov […]

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content