NASLOVNICA / Novosti / Upis djece u prvi razred

Upis djece u prvi razred

Autor: Nikola Vuković

18. siječnja 2012.

Počele su pripreme za upis djece u prvi razred za školsku 2012./13.godinu.

Poštovani roditelji,

Djeca rođena između 1.travnja 2005.godine i 31.ožujka 2006.godine obveznici su pristupanju pregleda za upis u prvi razred u školskoj 2012./13.godini.

Roditeljski sastanak za roditelje budućih učenika prvog razreda održat će se u dječjem vrtiću "Maslačak" u utorak, 31.siječnja 2012.godine u16.30 sati. Ovim putem pozivam sve roditelje ( djeca polaznici vrtića i male škole) da dođu na roditeljski sastanak. Tog dana uručit ćemo i službene pozive za pregled djece.

U suradnji  s odgajateljicama vrtića organizirat ćemo dolazak budućih učenika u našu školu, upoznavanje sa školskim prostorom kao i druženje učenika naše škole s budućim učenicima.

Stručni tim škole ( psihologinja, logopedinja i pedagog)  do 20.veljače 2012.godine radit ćemo s Vašom djecom ( crtanje, pisanje, razgovor…) i na taj način upoznati se s Vašom djecom. Aktivnosti će biti u vrtiću i u školi. Nazočit će i odgajateljice.

Pregled djece i ispitivanje psihofizičkih sposobnosti počinje 20.veljače 2012.godine, a završava 1.ožujka 2012.godine. Molim Vas da se držite rasporeda dolaska onako kako je naznačeno na pozivu.

Upis u prvi razred je važan događaj za Vaše dijete, pa i za Vas, te Vas molim da tog dana prilagodite svoje aktivnosti i da osobno dođete s djetetom na upis u školu.

Upis u školu nije testiranje, ispitivanje znanja i slično, već će se odvijati kroz igru, razgovor, crtanje i međusobnu komunikaciju stručnih suradnika i djeteta. Roditelji će biti nazočni našoj komunikaciji.

Potrebni dokumenti navedeni su u pozivu, pa Vas molim da ih pribavite do upisa.

Eventualne odgode ili prijevremeni upis trebate dogovoriti sa školom. Molim Vas da me nazovete na broj: 814-063 kako bismo dogovorili detalje.  Na isti broj možete zvati i za sva ostala pitanja vezana za upis Vašeg djeteta u školu.

Pedagog savjetnik:

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content