NASLOVNICA / UZ Mravlji lav / Učenička zadruga Mravlji lav na Medvenom danu

Učenička zadruga Mravlji lav na Medvenom danu

Autor: Martina Lovrak Ivanov

17. listopada 2020.

U subotu 10. 10. 2020. naša Učenička zadruga Mravlji lav sudjelovala je na Medvenom danu s proizvodima svojih vrijednih članova učenika i učitelja. 

Na štandu su se mogli naći mnogi proizvodi poput šalica, magnetića, buketića cvijeća, podravskog memorija, keramičkih lančića i gljiva, šivanih torbi, med, aranžmani za stol i ukrasi za zid, ogledala i još mnogo proizvoda. Na štandu posjetitelje čekale su vrijedne učenice članice naše zadruge u pratnji učiteljica Ivane Marić i Martine Lovrak Ivanov poštivajući epidemiološke mjere s obzirom na pandemiju. 

Hvala svima koji vrijedno izrađuju proizvode, razvijaju radne navike i svoje motoričke sposobnosti. Hvala svima koji nas podržavaju u radu i one koji su nas došli posjetiti na štandu te onima koji su nas podržali kupnjom nekih od naših proizvoda. 

Voditeljica Učeničke zadruge Mravlji lav 

                                                                          Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

26. lipnja 2023.

Učenička zadruga sudjelovala na 55. Picokijadi

U subotu, 24.6.2023. učenička zadruga Mravlji lav sudjelovala je na Đurđevečkom sajmu rukotvorina na 55. Picokijadi. Vrijedni učenici zadrugari izradili […]

25. travnja 2023.

Učenička zadruga sudjelovala na Proljetnom sajmu povodom Đurđeva

U subotu, 22. travnja 2023. godine učenička zadruga Mravlji lav sudjelovala je na Proljetnom sajmu povodom Dana grada Đurđevca. Vrijedni […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content