NASLOVNICA / Novosti / Učenici trećih razreda u Koprivnici

Učenici trećih razreda u Koprivnici

Autor:

05. prosinca 2017.

29. 11. 2017. godine učenici 3. a, 3. b i 3. c razreda, sa svojim učiteljicama Vesnom Šijak, Majom Matić i Veronikom Seleš, posjetili su županijsko središte, Koprivnicu. 

Prvo su posjetili Županijsku upravu kako bi doznali nešto više o načinu na koji Županija funkcionira te tko njome upravlja.

U Županiji su ih dočekali župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić, koji su s učenicima razgovarali o Koprivničko-križevačkoj županiji. Budući da trenutno uče o svojoj županiji, učenici su pokazali sve što su naučili, a zatim su zamjenik i župan odgovarali na pitanja učenika. Kako bi se još više informirali o posebnostima i prirodnim ljepotama Koprivničko-križevačke županije, učenicima je na kraju druženja prikazan promotivni film „Podravina i Prigorje na dlanu“.

Nakon posjeta Županijskoj upravi, učenici su se odmorili na dječjem igralištu i prošetali središnjim gradskim trgom.

Nakon toga posjetili su tvornicu Podravka tj.njezinu upravnu zgradu gdje je djelatnica Podravke učenike putem prezentacije upoznala s prehrambenim proizvodima koje tvornica proizvodi.

Na kraju je svaki učenik dobio poklon – paket s Podravkinim proizvodima da se malo zasladi. 

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content