NASLOVNICA / Novosti / Učenici prvog i drugog razreda produženog boravka u obilasku Đurđevca

Učenici prvog i drugog razreda produženog boravka u obilasku Đurđevca

Autor: Klara Kuštro

21. lipnja 2024.

Učenici 1. i 2. razreda produženog boravka uživali su u nizu aktivnosti u zadnjem tjednu ove nastavne godine. 

U ponedjeljak, učenici su posjetili Zoološki vrt Hrvatska Sahara. Već pri samom dolasku deve Đurđica, Dina, Tomica i Romeo osvojili su učenike koji su jedva dočekali da ih hrane slasnim mrkvama i jabukama. Uz deve učenicima su se posebno svidjele patuljaste koze i magarci.

Utorak je bio rezerviran za odlazak u Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci. U Posjetiteljskom centru učenici su kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru proučavali sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima.

U srijedu učenici su uživali u Interpretacijskom centru Picokijade, gdje su upoznavali bogatstvo kulturne, prirodne i povijesne baštine svoga kraja. Prilikom posjete utvrdi Stari grad učenici su u Muzeju grada Đurđevca razgledali i izložbu Joana Miroa. Na izložbi je bilo predstavljeno više od stotinu grafičkih radova od kojih se učenicima posebno dojmila serija gvaševa Zviježđa.

Ovim su posjetama učenici zaokružili nastavnu godinu punu učenja, igre i smijeha. Sada je došao red za ljetni odmor nakon kojeg ih čekaju nove avanture.

učiteljice produženog boravka Mia Dolček, Katarina Maletić i Ema Jančevec

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content