NASLOVNICA / Novosti / Učenici područnih škola u Podravskim Sesvetama

Učenici područnih škola u Podravskim Sesvetama

Autor:

08. travnja 2014.

Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena u pratnji svojih učiteljica su 4. travnja 2014. ostvarili zanimljivu i poučnu poludnevnu terensku nastavu.

U Podravskim Sesvetama posjetili su gospodina Josipa Cugovčana koji im je pokazao svoju bogatu etnografsku, arheološku i paleontološku zbirku.

Učenici su s velikim zanimanjem pažljivo slušali njegove priče o prošlosti i postavljali bezbroj pitanja na koja je ljubazan domaćin strpljivo i s puno ljubavi odgovarao. Na kraju posjeta, gospodin Cugovčan poučio ih je  tradicijskom načinu oslikavanja uskršnjih pisanica. Zahvalivši se na poučnom susretu, mali putnici uputili su se na Karaulu gdje ih je dočekao gospodin Tudić. On ih je odveo do Drave gdje ih je čekala spremna skela kojom ih je skelar prevezao preko rijeke.

Učenici su prošetali uz Dravu, poigrali se na igralištu, te nakon zahvala domaćinima, već pomalo umorni, ali očarani ljepotama i bogatstvom Podravine, uputili se svojim kućama.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content