NASLOVNICA / Novosti / UČENICI PODRUČNIH ŠKOLA NA VATROGASNOJ VJEŽBI

UČENICI PODRUČNIH ŠKOLA NA VATROGASNOJ VJEŽBI

Autor:

23. svibnja 2009.

Povodom mjeseca zaštite od požara, učitelji područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena za svoje su učenike povezali nastavne sadržaje koji govore o zaštiti od požara s terenskom nastavom koju su realizirali 19. svibnja 2009. u suradnji s DVD-om Sirova Katalena.

Nakon nastavnog sata hrvatskog jezika na kojem su govorili i pisali o požaru te vježbali pisati obavijest o vatrogasnoj vježbi, uputili su se do Vatrogasnog doma u Sirovoj Kataleni gdje su ih dočekali članovi DVD-a i učenike poučavali o tome kako nastaje i kako se gasi požar. Učenici su se i sami okušali u gašenju vatre, a prisustvovali su i demonstraciji vatrogasne vježbe.

Mali đaci bili su oduševljeni brzinom i spretnošću vatrogasaca, a mnogi su poželjeli i sami postati članovi DVD-a.

Ljubazni su vatrogasci učenike i njihove učitelje nakon nastavnog sata, počastili sokom i sendvičima. Zadovoljni naučenim i viđenim, vratili su se svojim kućama.

Ostale obavijesti

06. prosinca 2023.

STEAM Escape Room u sedmim razredima

U utorak, 5. prosinca 2023., učenike 7.a, 7.b, 7.c i 7.d razreda posjetile su predstavnice Escape Rooma iz Osijeka. Učenici su sudjelovali na […]

06. prosinca 2023.

Sveti Nikola posjetio Odjel za učenike s teškoćama u razvoju

Dana 6.12.2023. godine, Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su Sveti Nikola i Krampus, pomagači Svetog Nikole iz […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content