NASLOVNICA / Novosti / Učenici petih razreda u Zagrebu

Učenici petih razreda u Zagrebu

Autor: Jasmina Filipović Konjarek

12. prosinca 2017.

Dana 8. prosinca  2017. godine učenici petih razreda posjetili su grad Zagreb u pratnji svojih razrednica Katice Tomrlin, Jasmine Filipović Konjarek,  Sanje Vlah Maznik i Ane Cenkovčan.

Učenici su u Cinestaru pogledali  film „Čudo“ koji je dobio i preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja. Film govori o dječaku s genetskim poremećajem Augustu Pullmanu koji od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Polaskom u školu biva izložen brojnim izrugivanjima od strane svojih vršnjaka. Nakon mnogo borbe, svojom toplinom i velikim srcem osvaja cijelu školu.

Posjetili su i razgledali Tehnički muzej i Planetarij  u pratnji stručnog osoblja, a potom  i multimedijalnu izložbu„Nikola Tesla – Mind from the future“. Učenici su imali priliku doživjeti Tesline izume na originalan i njima vrlo zanimljiv način uživajući u raznim multimedijalnim animacijama.

 Potom je uslijedila šetnja i razgled grada u pratnji vodiča u kojoj su učenici mogli doživjeti čaroliju Adventa u Zagrebu. 

Ostale obavijesti

29. siječnja 2022.

Školsko natjecanje iz geografije

Danas je u našoj školi održano školsko natjecanje iz geografije. Natjecalo se 14 učenika petih, sedmih i osmih razreda pod […]

28. siječnja 2022.

Obavijest o nastavku rada

Poštovani roditelji i učenici, S obzirom na nešto povoljniju epidemiološku situaciju u našoj Školi u odnosu na prošli tjedan, obavještavamo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content