NASLOVNICA / Novosti / Učenici petih razreda u Zagrebu

Učenici petih razreda u Zagrebu

Autor:

12. prosinca 2017.

Dana 8. prosinca  2017. godine učenici petih razreda posjetili su grad Zagreb u pratnji svojih razrednica Katice Tomrlin, Jasmine Filipović Konjarek,  Sanje Vlah Maznik i Ane Cenkovčan.

Učenici su u Cinestaru pogledali  film „Čudo“ koji je dobio i preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja. Film govori o dječaku s genetskim poremećajem Augustu Pullmanu koji od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Polaskom u školu biva izložen brojnim izrugivanjima od strane svojih vršnjaka. Nakon mnogo borbe, svojom toplinom i velikim srcem osvaja cijelu školu.

Posjetili su i razgledali Tehnički muzej i Planetarij  u pratnji stručnog osoblja, a potom  i multimedijalnu izložbu„Nikola Tesla – Mind from the future“. Učenici su imali priliku doživjeti Tesline izume na originalan i njima vrlo zanimljiv način uživajući u raznim multimedijalnim animacijama.

 Potom je uslijedila šetnja i razgled grada u pratnji vodiča u kojoj su učenici mogli doživjeti čaroliju Adventa u Zagrebu. 

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content