NASLOVNICA / Novosti / Učenici osmih razreda u dvodnevnom posjetu Vukovaru

Učenici osmih razreda u dvodnevnom posjetu Vukovaru

Autor:

29. listopada 2017.

U sklopu projekta Ministarstva pod nazivom Posjet učenika osmih razreda Vukovaru učenici osmih razreda naše škole sa svojim su razrednicima posjetili Vukovar 24. i 25. listopada 2017. godine.

Opsežni dvodnevni program započeo je posjetom Gradskom muzeju Vukovar u dvorcu Eltz i Muzeju vučedolske kulture. Nakon ručka uslijedila su dva predavanja pod nazivom Domovinski rat i Bitka za Vukovar. Nakon smještaja u Hostel Dubrovnik, u poslijepodnevnim satima učenici su prošetali centrom grada, a uvečer se zabavili na disko večeri. Tijekom drugoga dana učenici su posjetili memorijalne lokacije na širem području grada Vukovara. Posjetili su Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja – Vukovarska bolnica 1991., izložbene prostore Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata i Masovnu grobnicu Ovčara. Dvodnevni je posjet završio predavanjem pod nazivom Škola mira i kvizom znanja za učenike na kojem su naši predstavnici, Tamara i Nikola, osvojili odlično treće mjesto.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content