NASLOVNICA / Novosti / Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sudjelovali su na 7. sportskom natjecanju „Naše pravo na sport“

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sudjelovali su na 7. sportskom natjecanju „Naše pravo na sport“

Autor:

18. studenoga 2019.

„Naše pravo na sport“  je sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju, a provodi se od 2012. godine. Cilj natjecanja je djeci s teškoćama u razvoju omogućiti sudjelovanje u sportskim aktivnostima kako bi iskazali svoje sposobnosti te potaknuli sve građane na razumijevanje problema osoba s invaliditetom.

Dana 16. studenog 2019.godine u Zagrebu održano je 7. sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju „Naše pravo na sport“ na kojem su sudjelovali i učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju: Domagoj Babec, Ivana Cik, Emilio Horvat, Božica Jankov, Ivan Kiseljak i Davor Oršoš. Učenici su sudjelovali u različitim disciplinama te su osvojili brojne medalje. Učenik Domagoj Babec osvojio je pet medalja, učenici Ivan Kiseljak i Davor Oršoš po dvije medalje, a učenica Božica Jankov jednu medalju.

Učenici su se lijepo zabavili, uživali u sportskim igrama, druženju te su na taj način stekli nova iskustva i sklopili nova prijateljstva. Zahvaljujemo organizatorima i veselimo se idućem susretu!

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content