NASLOVNICA / Novosti / Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski Olimpijski dan

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski Olimpijski dan

Autor:

18. rujna 2019.

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno s polaznicima dječjeg vrtića Maslačak, učenicima matične škole te gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, sudjelovali su na obilježavanju Hrvatskog Olimpijskog dana u organizaciji grada Đurđevca.

​Učenici su sudjelovali u dvije igre spretnosti te su u svakoj igri osvojili medalje. Za osvojeno prvo mjesto, zlatne medalje dobili su Silvija Bogdan, Mihael Zglavnik, Nikolina Horvat i Roman Oršoš. Srebrne medalje, za osvojeno drugo mjesto, dobili su Andreja Horvat, Romeo Ivan Derežić i Silvija Balog, dok su za treće mjesto brončane medalje dobili Nikolina Horvat, Fran Kiseljak, Andreja Horvat i Davor Oršoš.

Učenike su sa svojim navijanjem podržali saborski zastupnik Željko Lacković,  gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik đurđevačke Zajednice sportskih udruga Ivan Juričić i ravnatelj škole Danijel Domišljanović.

Učenici su uživali u sportskim igrama, druženju te lijepom i aktivnom danu. Zahvaljujemo organizatorima i veselimo se idućem susretu!

Ostale obavijesti

25. rujna 2021.

Sigurno u prometu u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Odjele za učenike s teškoćama u razvoju posjetili su policijski službenik Marijan Domović i djelatnik HAK-a Đurđevac Pero Krešić kako […]

24. rujna 2021.

Jednodnevni izlet Odjela za učenike s teškoćama u razvoju

Učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju uputili su se na jednodnevni izlet koji im je poklonio gradonačelnik Hrvoje […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content