NASLOVNICA / Novosti / Učenici Odjela za djecu s teškoćama dobili 100.000,00 kn za uređenje senzorne sobe

Učenici Odjela za djecu s teškoćama dobili 100.000,00 kn za uređenje senzorne sobe

Autor:

27. listopada 2017.

U Zagrebu je jučer, 26. listopada 2017. održano svečano proglašenje i dodjela nagrada za projekte prijavljene na natječaj Zagrebačke banke na koji se s projektom Oaza mira prijavila naša škola u partnerstvu s Gradom Đurđevcem. Projekt Oaza mira osvojio je 2. mjesto u kategoriji Društvo te 100.000,00 kuna što će u cijelosti pokriti troškove uređenja senzorne sobe. 

Projektom je planirano preuređenje prostorija na Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju. Novac će biti utrošen za uređenje didaktičko-senzorne sobe za terapiju senzorne integracije, a soba će služiti za višestruku stimulaciju osjetila i stjecanje iskustva uz pomoć svjetla, mirisa, zvukova i opipa kod djece s teškoćama. Cilj je projekta prvenstveno osigurati mogućnost korištenja takve sobe učenicima Odjela za učenike s teškoćama u razvoju i drugim potencijalnim korisnicima poput članova Udruge Mali princ. Također, želi se postići i senzibilizacija javnosti i razvijanje svijesti o potrebama i pravima osoba s teškoćama u razvoju.

Veliko hvala Gradu Đurđevcu na podršci te svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta.

Ostale obavijesti

04. listopada 2022.

Saziv vijeća roditelja – 6. 10. 2022.

U privitku se nalazi poziv za održavanje konstituirajuće sjednice Vijeća roditelja OŠ Đurđevac.

04. listopada 2022.

Zaziv Duha Svetoga u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu, 28.rujna 2022., učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sa svojim su učiteljicama sudjelovali na svetoj misi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content