NASLOVNICA / Novosti / Učenici naše škole upoznali Garija Kasparova

Učenici naše škole upoznali Garija Kasparova

Autor:

29. prosinca 2018.

U subotu, 29. prosinca 2018. godine, četvero naših učenika sudjelovalo je na šahovskom turniru u Zagrebu.

Turnir je održan u sklopu projekta "Šah uz školu" i bio je uvertira za simultanku Garija Kasparova koju je prenosio HRT3. Naši učenici su ostvarili odlične rezultate te su upoznali najvećeg šahistu svih vremena – Garija Kasparova!

Najveći uspjeh postigao je Matija Mihočka u kategoriji osnovnoškolaca do 9 godina. Na neslužbenom državnom prvenstu u brzopoteznom šahu, osvojio je 3. mjesto u konkurenciji 48 natjecatelja! Poredak možete vidjeti OVDJE.

U istoj kategoriji je nastupio i Tin Turbelija, te je zauzeo 10. mjesto (3,5 boda).

Sjajan rezultat postigao je i Luka Konjarek, koji je u kategoriji osnovnoškolaca do 15 godina osvojio 4. mjesto! Poredak možete vidjeti OVDJE.

U kategoriji osnovnoškolci do 12 godina sudjelovao je Karlo Šokec i osvojio 9. mjesto (3,5 boda). Poredak možete vidjeti OVDJE.

Tim rezultatima su naši učenici zauzeli visoko 5. mjesto u konkurenciji osnovnih škola, te je zbog toga škola nagrađena sa 3 šahovska kompleta!

Učenici su prisustvovali i simultanki koju je igrao proslavljeni šahist Gari Kasparov protiv poznatih osoba iz kulturnog i javnog života (Miroslav Ćiro Blažević, Mirko Filipović, Franjo Arapović, Dragan Primorac i ostali).

Voditelj projekta u našoj školi je učitelj Nikola Mihočka.

Ostale obavijesti

25. siječnja 2022.

Upis u prvi razred – pozivi

Poštovani roditelji budućih učenika prvog razreda, U odgojnim skupinama koje polaze vaša djeca nalaze se pozivi za upis u prvi […]

24. siječnja 2022.

Nastava na daljinu – obavijest

Poštovani roditelji i učenici, s obzirom na trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u našoj Školi obavještavamo vas da se od utorka, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content