NASLOVNICA / Novosti / Učenici naše škole sudjelovali u humanitarnoj akciji "Solidarnost na djelu"

Učenici naše škole sudjelovali u humanitarnoj akciji “Solidarnost na djelu”

Autor: Martina Lovrak Ivanov

16. listopada 2019.

Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac provelo je dana 10. listopada 2019. godine 27. sabirnu akciju "Solidarnost na djelu 2019. " kao dio zajedničke akcije svih društava Hrvatskog Crvenog križa pod nazivom Ne dvoji! Za drugog izdvoji!

U akciji je sudjelovalo 65 učenika naše škole i sedam odraslih osoba. 

Ova akcija se provodi svake godine u mjesecu listopadu na nivou cijele Republike Hrvatske. Učenici su obilazili stanovnike našeg grada i prikupljali dobrovoljne novčane priloge, a građanima su davali simboličan bon. Ukupan novčani prilog upisivali su u listu na koju se svaki građanin potpisao. Prikupljena novčana sredstva preuzeli su volonteri Gradskog društva Crvenog križai uplatili na žiro račun. 

Koordinator između učenika naše škole i volontera Crvenog križa bila je učiteljica Martina Lovrak Ivanov. 

Građani Đurđevca i ovoga puta su pokazali plemenotost i darovali za one kojima je pomoć najpotrebnija. Darovali su odjeću, obuću, a prikupljeno je novčanih sredstava u iznosu od 6 605, 35 kune.

Zahvaljujemo svima onima koji su darovali, kao i učenicima naše škole koji su odvojili svoje slobodno vrijeme, obilazili građane i prikupljali pomoć za one kojima je potrebna. 

       Učiteljica Martina Lovrak Ivanov 

Ostale obavijesti

01. prosinca 2021.

Šahisti osvojili 2. mjesto na županijskom prvenstvu!

U utorak, 30. studenog 2021. godine, u Svetom Ivanu Žabnu je održano Županijsko prvenstvo osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije u šahu. […]

26. studenoga 2021.

NAJAVA: Volonterska akcija

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ Osnovna škola Đurđevac POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU Poštovani, U sklopu rada Školskog filantropskog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content