NASLOVNICA / Novosti / Učenici naše škole prisustvovali simultanki Garija Kasparova

Učenici naše škole prisustvovali simultanki Garija Kasparova

Autor:

30. prosinca 2017.

U petak, 29. prosinca 2017. godine, petero naših učenika sudjelovalo je na šahovskom turniru u Zagrebu.

Turnir je održan u sklopu projekta "Šah uz školu" i bio je uvertira za simultanku Garija Kasparova koju je prenosio HRT3.

U kategoriji osnovnoškolci do 9 godina sudjelovao je Matija Mihočka i osvojio je 14. mjesto (3,5 boda) u konkurenciji 68. natjecatelja. Poredak možete vidjeti OVDJE.

U kategoriji osnovnoškolci do 12 godina sudjelovali su Luka Konjarek (33. mjesto, 3 boda), Karlo Šokec (44. mjesto, 2 boda) i Luka Gračan (63. mjesto, 1,5 bod). U toj kategoriji je sudjelovalo ukupno 82 natjecatelja, a poredak možete vidjeti OVDJE.

U kategoriji osnovnoškolci do 15 godina sudjelovala je Minja Banjac osvojila je 8. mjesto (3 boda) u konkurenciji 18. natjecatelja. Poredak možete vidjeti OVDJE.

Učenici su prisustvovali i simultanki koju je igrao proslavljeni šahist Gari Kasparov protiv poznatih osoba iz kulturnog i javnog života (Miroslav Ćiro Blažević, Damir Martin, Vladimir Šeks, Tomislav Ćorić, Ante Kotromanović, Boris Vujčić i ostali).

Simultanku možete vidjeti na: http://sport.hrt.hr/422793/kasparov-odigrao-simultanku-u-zagrebu

Voditelj projekta u našoj školi je učitelj Nikola Mihočka.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content