NASLOVNICA / Novosti / Učenici i učitelji obilježili Hrvatski olimpijski dan

Učenici i učitelji obilježili Hrvatski olimpijski dan

Autor: Nikola Vuković

10. rujna 2016.

U petak su središte Đurđevca kao i sportski tereni naše škole bili prepuni djece i mladih koji su različitim sportskim aktivnostima obilježili Hrvatski olimpijski dan.

Svi učenici naše škole sudjelovali su na obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana. Većina učenika aktivno je sudjelovala u različitim sportskim igrama dok su ostali bili podrška svojim prijateljima iz razreda. Koordinator obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana bio je učitelj TZK Danijel Domišljanović, a svi učitelji pomagali su u ostvarivanju predviđenih aktivnosti. Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana sastavni je dio Godišnjeg plana i programa rada škole, Školskog kurikuluma te kurikuluma Građanskog odgoja i obrazovanja. Promicanje zdravlja, tolerancije i sporta važan je odgojni moment. Uz učenike naše škole obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana pridružila su se djeca DV "Maslačak" kao i učenici Strukovne škole i Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva.

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana organizirano je u suradnji sa Zajednicom sportova grada Đurđevca. Naša škola na taj način ostvaruje Školski kurikulum suradnje s Udrugama i Zajednicama u okružju u kojem škola djeluje.

Učenici i učitelji naših Područnih škola u Čepelovcu, Budrovcu, Mičetincu i Sirovoj Kataleni zajedničko obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana i Europskog tjedna  kretanja obilježit će u utorak, 13.rujna u Čepelovcu.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content