NASLOVNICA / Novosti / Učenici i učitelji obilježili Hrvatski olimpijski dan

Učenici i učitelji obilježili Hrvatski olimpijski dan

Autor: Nikola Vuković

10. rujna 2016.

U petak su središte Đurđevca kao i sportski tereni naše škole bili prepuni djece i mladih koji su različitim sportskim aktivnostima obilježili Hrvatski olimpijski dan.

Svi učenici naše škole sudjelovali su na obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana. Većina učenika aktivno je sudjelovala u različitim sportskim igrama dok su ostali bili podrška svojim prijateljima iz razreda. Koordinator obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana bio je učitelj TZK Danijel Domišljanović, a svi učitelji pomagali su u ostvarivanju predviđenih aktivnosti. Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana sastavni je dio Godišnjeg plana i programa rada škole, Školskog kurikuluma te kurikuluma Građanskog odgoja i obrazovanja. Promicanje zdravlja, tolerancije i sporta važan je odgojni moment. Uz učenike naše škole obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana pridružila su se djeca DV "Maslačak" kao i učenici Strukovne škole i Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva.

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana organizirano je u suradnji sa Zajednicom sportova grada Đurđevca. Naša škola na taj način ostvaruje Školski kurikulum suradnje s Udrugama i Zajednicama u okružju u kojem škola djeluje.

Učenici i učitelji naših Područnih škola u Čepelovcu, Budrovcu, Mičetincu i Sirovoj Kataleni zajedničko obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana i Europskog tjedna  kretanja obilježit će u utorak, 13.rujna u Čepelovcu.

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharska radionica. Nakon kraćeg […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content