NASLOVNICA / Novosti / Učenici i roditelji 4.a razreda gostovali u Čarobnoj kući Djeda Božićnjaka

Učenici i roditelji 4.a razreda gostovali u Čarobnoj kući Djeda Božićnjaka

Autor:

09. prosinca 2018.

Udruga A je to organizirala je javnu Božićnu radionicu na kojoj su sudjelovali i  učenici 4.a razreda sa svojim roditeljima i  učiteljicom Vesnom Šijak. 

Radionicu je vodila  teta Kristina Legradi iz Dječjeg vrtića Zrno Virje. Ona je  goste učila plesti zvjezdice i boriće. Ivanka Vusić iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke s učenicima je izrađivala kuglice i čestitke. Radionici su prisustvovale i volonterke Crvenog križa Đurđevac. U znak solidarnosti svi su prisutni donirali nekvarljive namirnice za akciju „Božić svima“. U veseloj atmosferi svi su se dobro zabavili, ali i  namučili oko izrade nakita. Na kraju su članovi udruge A je to Učeničkoj zadruzi Mravlji lav poklonili izrađene ukrase. Ukrasi će se prodavati na štandu u školskoj sportskoj dvorani, 13.prosinca prije i nakon školske priredbe.

Ovim se putem još jednom zahvaljujemo udruzi A je to te Valentini i Ivanu Jadanecu, na njihovoj velikodušnoj donaciji za školsku zadrugu.

Ostale obavijesti

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

30. studenoga 2022.

POSJET GRADSKOJ KNJIŽNICI

Učenici od 1. do 4. razreda Odjela za učenike s teškoćama posjetili su Gradsku knjižnicu Đurđevac. Ondje su im tete […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content