NASLOVNICA / Novosti / Učenici i roditelji 4.a razreda gostovali u Čarobnoj kući Djeda Božićnjaka

Učenici i roditelji 4.a razreda gostovali u Čarobnoj kući Djeda Božićnjaka

Autor:

09. prosinca 2018.

Udruga A je to organizirala je javnu Božićnu radionicu na kojoj su sudjelovali i  učenici 4.a razreda sa svojim roditeljima i  učiteljicom Vesnom Šijak. 

Radionicu je vodila  teta Kristina Legradi iz Dječjeg vrtića Zrno Virje. Ona je  goste učila plesti zvjezdice i boriće. Ivanka Vusić iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke s učenicima je izrađivala kuglice i čestitke. Radionici su prisustvovale i volonterke Crvenog križa Đurđevac. U znak solidarnosti svi su prisutni donirali nekvarljive namirnice za akciju „Božić svima“. U veseloj atmosferi svi su se dobro zabavili, ali i  namučili oko izrade nakita. Na kraju su članovi udruge A je to Učeničkoj zadruzi Mravlji lav poklonili izrađene ukrase. Ukrasi će se prodavati na štandu u školskoj sportskoj dvorani, 13.prosinca prije i nakon školske priredbe.

Ovim se putem još jednom zahvaljujemo udruzi A je to te Valentini i Ivanu Jadanecu, na njihovoj velikodušnoj donaciji za školsku zadrugu.

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content