NASLOVNICA / Novosti / Učenici drugih razreda na terenskoj nastavi

Učenici drugih razreda na terenskoj nastavi

Autor: Zoran Vidakovic

27. rujna 2012.

U petak 21.9. 2012. učenici drugih razreda zajedno sa svojim učiteljicama  M. Budaj, M. Dautanec, V. Šijak i učiteljem Z. Vidaković bili su na terenskoj nastavi u Sirovoj Kataleni.

Cilj ovog susreta bio je upoznati način rada seoske područne škole te uočavanje karakteristika godišnjeg doba jeseni.

Učenici PŠ Sirova Katalena sa svojom učiteljicom Senkom Zobunđija pripremili su kratak program dobrodošlice.

Nakon programa učenici  i učitelji krenuli su do obližnje šume. U jesenskoj šetnji učenici su uočavali vrijeme u jesen, biljke i životinje, rad ljudi u vrtu te na oranicama.

Nakon zanimljivog i poučnog istraživnja i razgledavanja prirode, vratili su se u školsko dvorište na sat tjelesne i zdravstvene kulture.  

U zajedničkim igrama spretnosti  učenici su upoznali  tradicionalne i suvremene dječje igre. Nastavni dan  u Sirovoj Kataleni završen je satom glazbene kulture.

Po završetku nastave održana je usmena evaluacija. Učenici su  pokazali osobno zadovoljstvo,  izrazitu motiviranost za nastavne sadržaje u prirodi i aktivno se uključivali u predložene nastavne situacije.

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content