NASLOVNICA / Novosti / Učenici drugih razreda na terenskoj nastavi

Učenici drugih razreda na terenskoj nastavi

Autor:

27. rujna 2012.

U petak 21.9. 2012. učenici drugih razreda zajedno sa svojim učiteljicama  M. Budaj, M. Dautanec, V. Šijak i učiteljem Z. Vidaković bili su na terenskoj nastavi u Sirovoj Kataleni.

Cilj ovog susreta bio je upoznati način rada seoske područne škole te uočavanje karakteristika godišnjeg doba jeseni.

Učenici PŠ Sirova Katalena sa svojom učiteljicom Senkom Zobunđija pripremili su kratak program dobrodošlice.

Nakon programa učenici  i učitelji krenuli su do obližnje šume. U jesenskoj šetnji učenici su uočavali vrijeme u jesen, biljke i životinje, rad ljudi u vrtu te na oranicama.

Nakon zanimljivog i poučnog istraživnja i razgledavanja prirode, vratili su se u školsko dvorište na sat tjelesne i zdravstvene kulture.  

U zajedničkim igrama spretnosti  učenici su upoznali  tradicionalne i suvremene dječje igre. Nastavni dan  u Sirovoj Kataleni završen je satom glazbene kulture.

Po završetku nastave održana je usmena evaluacija. Učenici su  pokazali osobno zadovoljstvo,  izrazitu motiviranost za nastavne sadržaje u prirodi i aktivno se uključivali u predložene nastavne situacije.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content