NASLOVNICA / Novosti / Učenici 7.d razreda obilježili Tjedan cjeloživotnog učenja

Učenici 7.d razreda obilježili Tjedan cjeloživotnog učenja

Autor:

06. listopada 2019.

U petak, 4. listopada 2019., učenici 7.d razreda posjetili su Gradsku knjižnicu Đurđevac, gdje je za njih održana radionica u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja pod nazivom Šareni sapunčići. Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna kampanja, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja, a obilježava se od 30. rujna do 6. listopada.

Radionicu organiziranu za 7. d. razred Osnovne škole Đurđevac vodila je prof. biologije i kemije Irena Tišljar, koja popularizira održivi razvoj i ekološke projekte u gimnaziji, ali i u okolnim školama i institucijama. Uz vodstvo prof. Tišljar te uz pomoć volonterki Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac učenici su izrađivali prirodne sapune različitih boja i oblika uz pomoć kalupa, eteričnih ulja, sapunske mase te mineralnih pigmenata koje su po završetku radionice ponijeli kućama. Tijekom cijele radionice vladala je pozitivna atmosfera, a učenici su bili zainteresirani.

                                                                                        Ana Cenkovčan    

            

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content