NASLOVNICA / Novosti / Učenici 4.a razreda na kreativnoj radionici u Gradskoj knjižnici

Učenici 4.a razreda na kreativnoj radionici u Gradskoj knjižnici

Autor:

30. listopada 2018.

U srijedu, 24.10.2018., učenici 4.a razreda zajedno sa svojom učiteljicom Vesnom Šijak prisustvovali su Kreativnoj radionici  u Gradskoj knjižnici  Đurđevac. Radionica je održana u suradnji s koprivničkom policijskom postajom, udrugom "A je to!!!" iz Đurđevca i Gradskom knjižnicom Đurđevac, u sklopu obilježavanja Mjeseca knjige.

Policijska djelatnica Ivanka Vusić je u uvodnom djelu pokazala učenicima slikovnicu „Sigurno u prometu“ koju je tiskala Hrvatska pošta. Ovu slikovnicu učenici mogu posuditi na Dječjem odjelu, a govori o pravilima ponašanja u prometu koja su važna za učenike.

Zajedno s policijskom djelatnicom učenici su ponovili neka prometna pravila, a zatim su imali zadatak nacrtati neki svoj prometni znak i zapisati poruku koju taj znak šalje sudionicima prometa. Crteže su učenici uokvirili i bit će izloženi u prostorima Gradske knjižnice  Đurđevac.

Ostale obavijesti

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

16. veljače 2024.

Prezentacija s roditeljskog sastanka 15. veljače 2024.

U četvrtak, 15. veljače 2024. godine pedagog škole održao je predavanje za roditelje djece dorasle za upis u prvi razred […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content