NASLOVNICA / Novosti / Učenici 4.a razreda na kreativnoj radionici u Gradskoj knjižnici

Učenici 4.a razreda na kreativnoj radionici u Gradskoj knjižnici

Autor:

30. listopada 2018.

U srijedu, 24.10.2018., učenici 4.a razreda zajedno sa svojom učiteljicom Vesnom Šijak prisustvovali su Kreativnoj radionici  u Gradskoj knjižnici  Đurđevac. Radionica je održana u suradnji s koprivničkom policijskom postajom, udrugom "A je to!!!" iz Đurđevca i Gradskom knjižnicom Đurđevac, u sklopu obilježavanja Mjeseca knjige.

Policijska djelatnica Ivanka Vusić je u uvodnom djelu pokazala učenicima slikovnicu „Sigurno u prometu“ koju je tiskala Hrvatska pošta. Ovu slikovnicu učenici mogu posuditi na Dječjem odjelu, a govori o pravilima ponašanja u prometu koja su važna za učenike.

Zajedno s policijskom djelatnicom učenici su ponovili neka prometna pravila, a zatim su imali zadatak nacrtati neki svoj prometni znak i zapisati poruku koju taj znak šalje sudionicima prometa. Crteže su učenici uokvirili i bit će izloženi u prostorima Gradske knjižnice  Đurđevac.

Ostale obavijesti

26. studenoga 2021.

NAJAVA: Volonterska akcija

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ Osnovna škola Đurđevac POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU Poštovani, U sklopu rada Školskog filantropskog […]

24. studenoga 2021.

Zasadi drvo ne budi panj

Naša škola se i ove godine prijavila u nacionalnu kampanju “Zasadi drvo ne budi panj”. U srijedu 24.11. 2021. godine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content