NASLOVNICA / Novosti / Učenici 4.a razreda na kreativnoj radionici u Gradskoj knjižnici

Učenici 4.a razreda na kreativnoj radionici u Gradskoj knjižnici

Autor:

30. listopada 2018.

U srijedu, 24.10.2018., učenici 4.a razreda zajedno sa svojom učiteljicom Vesnom Šijak prisustvovali su Kreativnoj radionici  u Gradskoj knjižnici  Đurđevac. Radionica je održana u suradnji s koprivničkom policijskom postajom, udrugom "A je to!!!" iz Đurđevca i Gradskom knjižnicom Đurđevac, u sklopu obilježavanja Mjeseca knjige.

Policijska djelatnica Ivanka Vusić je u uvodnom djelu pokazala učenicima slikovnicu „Sigurno u prometu“ koju je tiskala Hrvatska pošta. Ovu slikovnicu učenici mogu posuditi na Dječjem odjelu, a govori o pravilima ponašanja u prometu koja su važna za učenike.

Zajedno s policijskom djelatnicom učenici su ponovili neka prometna pravila, a zatim su imali zadatak nacrtati neki svoj prometni znak i zapisati poruku koju taj znak šalje sudionicima prometa. Crteže su učenici uokvirili i bit će izloženi u prostorima Gradske knjižnice  Đurđevac.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content