NASLOVNICA / Novosti / Učenici 3. i 4. razreda produženog boravka sudjelovali na likovnom natječaju Henria de Toulousea-Lautreca - „Zaplešimo“

Učenici 3. i 4. razreda produženog boravka sudjelovali na likovnom natječaju Henria de Toulousea-Lautreca – „Zaplešimo“

Autor: Lidija Tuba

23. listopada 2023.

Učenici trećeg i četvrtog razreda produženog boravka u Osnovnoj školi Đurđevac, ponosno su predstavili svoj talent i kreativnost na nedavnom likovnom natječaju posvećenom slavnom francuskom slikaru Henriju de Toulouse-Lautrecu. Ovaj inspirirajući događaj privukao je pažnju zajednice te su radovi učenika izloženi u Muzeju grada Đurđevca.

Natječaj je bio prilika za učenike da istraže svoju umjetničku strast i interpretiraju djela ovog legendarnog slikara. Učenici su marljivo radili na svojim radovima, koristeći različite tehnike kako bi izrazili svoje kreativne vizije.

Među sudionicima natječaja iz trećeg razreda istaknuli su se Šimun Padovan, Katja Martinčić, Vita Došlinec, Marija Prilika, Karlo Takač i Sara Kovač. Njihova djela su privukla pažnju žirija i posjetitelja izložbe, a posebno se istaknuo Šimun Padovan, osvojivši treće mjesto u kategoriji od prvog do četvrtog razreda.

Četvrti razredi produženog boravka imali su nekoliko razloga za veselje. Učenik Damjan Padovan nagrađen je s drugim mjestom s radom „Ples na litici“. Učenica Nella Plemenčić i učenik Gabriel Širec primili su pohvale žirija za svoje radove. Također, pohvaljujemo i ostale sudionike natječaja, a to su: Maja Pecikozić, August Fuček, Julia Bukovčan, Franka Širec, David Navijalić, Jakov Savić i Teo Dautanec.

Plesni klub “Ritam” dodatno je uljepšao otvaranje izložbe svojim izvanrednim izvedbama. Njihove plesačice donijele su dinamiku i ritam događaju. Njihove plesne točke dodale su posebnu dimenziju događaju i učinile otvaranje izložbe još nezaboravnijim.

Izložba radova učenika prilika je za roditelje, učitelje i prijatelje da vide rezultate truda i posvećenosti. Učenici su s ponosom predstavili svoje radove, izražavajući svoju kreativnost i ljubav prema umjetnosti.

učiteljice Klara Kuštro i Lidija Tuba

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content