NASLOVNICA / Novosti / Učenici 3. b na završnoj izvanučioničnoj nastavi

Učenici 3. b na završnoj izvanučioničnoj nastavi

Autor: Nada Petrović

15. lipnja 2021.


Učenici 3. b razreda sa svojom učiteljicom Nadom Petrović i pomagačicom u nastavi Ana- Marijom Markač Brgles, 15. 06. 2021. godine obavili su završnu izvanučioničnu nastavu u Park šumi „Borik“.
Ovaj puta su odlučili upoznati biljni i životinjski svijet ove prekrasne šume kao i razgranate staze za različite sportske aktivnosti.
Šetajući uređenim stazama, stotinu godina starih borova, bagremova i ostalog raznovrsnog bilja, ponavljali su nastavno gradivo, a također i naučili nešto novo promatrajući bogatstvo koje nam daje priroda jedinstvenog podravskog zavičaja.
U veseloj šetnji bilo je raznovrsnih priča, a i rekreativnih vježbi u kojima smo svi uživali.
Svakako, najveće iznenađenje je bio bijeli automobil koji nam je stigao u susret i gospodin Dario Brgles koji nas je počastio najdražom poslasticom, a to je bio sladoled.
Zahvaljujemo našoj asistentici Ana – Mariji koja nam je bila pravi turistički vodič kao i njezinom suprugu.
Umorni, ali sretni i uz obećanje da će učenici sa svojim roditeljima još koji put proći stazama Borika vratili smo se u školu i svojim kućama uz radosno čavrljanje o raznim zgodama koje smo doživjeli.

Nada Petrović, učiteljica 3. b razreda

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content