NASLOVNICA / Novosti / U predvorju škole održan medeni doručak

U predvorju škole održan medeni doručak

Autor:

12. listopada 2017.

Danas je naša škola, u suradnji s Gradom Đurđevcem, Udrugom pčelara Bagrem, Klasterom pčelara Podravine i Dječjim vrtićem Maslačak organizirala medeni doručak.

Za ovu su prigodu podravski pčelari školi donirali 10 kg meda. Osim degustacije meda, naši su učenici mogli razgledati pčelarsku opremu i isprobati pčelarsko odijelo. Medeni doručak je dio projekta koji će se provoditi tijekom školske godine, a kojim će biti predstavljeni domaći OPG-ovi i proizvođači zdrave hrane. Cilj je projekta potaknuti stvaranje zdravih prehrambenih navika kod učenika. Medenom doručku nazočio je i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči koji je istaknuo da ovakvim akcijama nastojimo promovirati zdrave prehrambene navike te dobrobit meda koji, kao nepresušni izvor minerala, vitamina, antioksidansa, energije i regenerativnih tvari, igra važnu ulogu u životu ljudi, a posebice djece. Medeni je doručak uvod u tradicionalni „Medveni den“ koji će se održati ove subote, 14. listopada u Đurđevcu, a na kojem će sudjelovati i učenici naše škole te učenici, članovi Učeničke zadruge Mravlji lav, sa svojim radovima i proizvodima. 

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content