NASLOVNICA / Novosti / U petak 10.lipnja 2016. zadnji dan nastave

U petak 10.lipnja 2016. zadnji dan nastave

Autor: Nikola Vuković

09. lipnja 2016.

U petak završava nastava u školskoj 2015./16.godini. Ovim putem obavještavamo učenike i roditelje o događajima nakon završetka nastavne godine.

Dopunski rad – organizira se za učenike koji imaju jednu ili dvije negativne ocjene nakon završetka nastavne godine. Dopunski rad trajat će od 14. do 20.lipnja 2016.godine prema rasporedu kojeg će učenici dobiti od predmetnih učitelja i razrednika.

Ukoliko učenici usvoje postavljene zadaće na dopunskom radu predmetni učitelj može zaključiti pozitivnu ocjenu. Ako učenik ne usvoji sadržaje upućuje se na popravni ispit u kolovozu. Učenici od prvog do trećeg razreda mogu s jednom negativnom ocjenom prijeći u viši razred.

Završna svećanost učenika osmog razreda je u ponedjeljak, 20.lipnja 2016.godine u 18.00 sati u Domu kulture.

Podjela svjedodžbi učenicima od prvog do šestog razreda je u četvrtak, 30.lipnja 2016.godine u 08.00 sati. Za učenike putnike organiziran je prijevoz.

Podjela svjedodžbi učenicima sedmog razreda je nakon dolaska s ekskurzije, a u dogovoru s razrednicima.

UDŽBENICI ZA ŠKOLSKU 2016./17.GODINU – isti su kao i ove školske godine. Dakle, roditelji samostalno naručuju udžbenike i pripadajući materijal ( vježbenice, radne bilježnice, likovne mape ) u bilo kojoj knjižari u RH. Isto tako postoji mogućnost razmjene starih udžbenike o ćemu smo informirali roditelje putem letka.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content