NASLOVNICA / Novosti / Trećaši u Školi plivanja

Trećaši u Školi plivanja

Autor: Antonela Carek

31. svibnja 2022.

Ove su godine u razdoblju od 23. do 27. svibnja učenici trećih razreda matične škole te učenici područnih škola i odjela za djecu s teškoćama u razvoju u pratnji svojih učiteljica Vesne Šijak, Ane Jančijev, Bojane Bionda Jakubovskaja i Lidije Tuba polazili Školu plivanja na Gradskim bazenima „Cerine“ u Koprivnici. Škola plivanja provodi se u sklopu nastave tjelesne i zdravstvene kulture. Obuka traje 5 dana uz nadzor učitelja plivanja te pruža mogućnost za odgojno djelovanje, pozitivno utječe na razvoj psihičkih osobina, moralnih svojstava, na jačanje volje, a sve to pridonosi povećanju psihičke stabilnosti djece. Učenici su bili podijeljeni u grupe prema plivačkom predznanju, a sa svakom grupom radio je jedan učitelj plivanja. Po završetku programa obuke neplivača učenicima su dodijeljene diplome s upisanim postignućem .

Neki su učenici usavršili svoje plivačke sposobnosti, a neki se marljivo trudili savladati svoje početne plivačke korake. Plivačima čestitamo, a poluplivačima i sudionicima tečaja želimo da se i dalje nastave truditi i uskoro nauče plivati.

Program Škole plivanja većim dijelom sufinancirao je Grad Đurđevac, a manji dio troškova snosili su roditelji.

U ime roditelja, učenika i učiteljica zahvaljujemo svima koji su nam omogućili da se lijepo provedemo i naučimo jednu tako važnu životnu vještinu.

učiteljica Ana Jančijev

Ostale obavijesti

11. lipnja 2024.

Jastrebica Su

Učenici 2. c razreda su danas upoznali novu stanarku Đurđevca. Posjetila ih je jastrebica Su koja posljednja dva mjeseca živi […]

10. lipnja 2024.

Terenska nastava učenika 6. razreda

U ponedjeljak, 10. lipnja 2024. iz Đurđevca su u 8 sati u jutro krenuli svi šesti razredi naše škole na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content