NASLOVNICA / Novosti / Tjelovježbene aktivnosti u slobodnom vremenu

Tjelovježbene aktivnosti u slobodnom vremenu

Autor:

07. veljače 2014.

Zajednički roditeljski sastanak za roditelje i njihovu djecu Područnih škola, Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena održan je 4. veljače 2014. u Područnoj školi Čepelovac.

Temu predavanja "Tjelovježbene aktivnosti u slobodnom vremenu" obradila je profesorica tjelesne i zdravstvene kulture Lidija Ormanec koja je nazočnima objasnila što je tjelesna aktivnost, zašto je važna te je nabrojila brojne prednosti tjelesnih aktivnosti (zdravstvene, psihološke, društvene, ekonomske i ekološke). 

Svoje interesantno i poučno predavanje završila je podukom učenika kako mogu vježbati te se opustiti tijekom učenja kod kuće, ali i u školi kako bi poboljšali koncentraciju te ojačali svoje tijelo za svakodnevne aktivnosti.

Učenici su uživali vježbajući s profesoricom, a najviše radosti izazvala je zadnja igra koju učenici mogu igrati i u svoje slobodno vrijeme.

Predavanje je organizirano radi što kvalitetnijeg provođenja dijela zdravstvenog odgoja te poticaja učenika, ali i odraslih osoba, na svakodnevne tjelesne aktivnosti.

Profesorici Ormanec puno hvala na vrijednoj i poticajnoj poduci.  

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharska radionica. Nakon kraćeg […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content