NASLOVNICA / Novosti / Tjedan psihologije od 16. veljače do 22. veljače

Tjedan psihologije od 16. veljače do 22. veljače

Autor: Marija Sladoljev

12. veljače 2015.

Pred nama je tjedan psihologije – manifestacija koja se sada već tradicionalno održava u Hrvatskoj po osmi puta. U tjednu psihologije psiholozi diljem Hrvatske pokušavaju psihologiju približi široj javnosti te se organiziraju besplatna predavanja, radionice i ostale aktivnosti dostupne svima.

Psihologinje iz Đurđevca se i ove godine uključuju u obilježavanje tjedna psihologije. Za sve zainteresirane organizirale su predavanje u Gradskoj knjižnici u Đurđevcu. Predavanje je namijenjeno svima koje zanima kako se lakše uhvatiti u koštac sa svakodnevnim obvezama i nevoljama.

Ovim putem pozivam sve zainteresirane da nam se priključe u Gradskoj knjižnici Đurđevac, u četvrtak, 19. veljače 2015. u 18 sati na predavanju pod nazivom „Životni složenac“.

U našoj školi će se u sklopu tjedna psihologije održati radionica za poticanje kreativnog mišljenja za učenike drugih razreda. U hodniku škole biti će postavljen prigodni pano s temama iz psihologije. 

Veselimo se novom tjednu psihologije!

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content