NASLOVNICA / Novosti / Tjedan psihologije od 16. veljače do 22. veljače

Tjedan psihologije od 16. veljače do 22. veljače

Autor: Marija Sladoljev

12. veljače 2015.

Pred nama je tjedan psihologije – manifestacija koja se sada već tradicionalno održava u Hrvatskoj po osmi puta. U tjednu psihologije psiholozi diljem Hrvatske pokušavaju psihologiju približi široj javnosti te se organiziraju besplatna predavanja, radionice i ostale aktivnosti dostupne svima.

Psihologinje iz Đurđevca se i ove godine uključuju u obilježavanje tjedna psihologije. Za sve zainteresirane organizirale su predavanje u Gradskoj knjižnici u Đurđevcu. Predavanje je namijenjeno svima koje zanima kako se lakše uhvatiti u koštac sa svakodnevnim obvezama i nevoljama.

Ovim putem pozivam sve zainteresirane da nam se priključe u Gradskoj knjižnici Đurđevac, u četvrtak, 19. veljače 2015. u 18 sati na predavanju pod nazivom „Životni složenac“.

U našoj školi će se u sklopu tjedna psihologije održati radionica za poticanje kreativnog mišljenja za učenike drugih razreda. U hodniku škole biti će postavljen prigodni pano s temama iz psihologije. 

Veselimo se novom tjednu psihologije!

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content