NASLOVNICA / Novosti / Tjedan psihologije od 15. do 19. veljače 2016.

Tjedan psihologije od 15. do 19. veljače 2016.

Autor: Marija Sladoljev

15. veljače 2016.

U ovom tjednu, od 15.veljače do 19. veljače 2016.godine, obilježavamo Tjedan psihologije.

U Tjednu psihologije psiholozi u čitavoj Hrvatskoj organiziraju aktivnosti namijenjene široj javnosti u svrhu predstavljanja psihologije i rada psihologa u svojoj zajednici.

Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice osnutka Hrvatskog psihološkog društva. Od tada se održava svake godine.

Psihologinje iz Đurđevca uključuju se svake godine u obilježavanje Tjedna psihologije održavanjem javnog predavanja u Gradskoj knjižnici Đurđevac te aktivnostima na svojim radnim mjestima.

Ove godine će u Osnovnoj školi Grgura Karlovčana u Đurđevcu povodom Tjedna psihologije biti održane radionice za poticanje kreativnog mišljenja pod nazivom „Pomozimo profesoru Baltazaru“. Radionice su namijenjene učenicima drugih razreda, a održati će ih psihologinja škole Marija Sladoljev.

Središnje događanje Tjedna psihologije u Đurđevcu biti će javno predavanje u Gradskoj knjižnici Đurđevac u četvrtak, 18. veljače 2016. godine u 18 sati. Tema je vrlo aktualna –  „Upravljanje vremenom“. Predavačice su: Vesna Orač, Jasmina Šandor i Marija Sladoljev.

Na internet stranici Hrvatskog psihološkog društva (http://www.psihologija.hr/) možete pregledati sadržaj svih ponuđenih aktivnosti u Tjednu psihologije u Hrvatskoj.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u obilježavanju Tjedna psihologije!

Ostale obavijesti

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

23. ožujka 2023.

Proljeće pozdravlja i Mravlji lav

U utorak 21.3.2023. u sportskoj dvorani naše škole održana je priredba Pozdrav proljeću što je bila prilika da naša učenička […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content