NASLOVNICA / Novosti / Tjedan psihologije od 15. do 19. veljače 2016.

Tjedan psihologije od 15. do 19. veljače 2016.

Autor: Marija Sladoljev

15. veljače 2016.

U ovom tjednu, od 15.veljače do 19. veljače 2016.godine, obilježavamo Tjedan psihologije.

U Tjednu psihologije psiholozi u čitavoj Hrvatskoj organiziraju aktivnosti namijenjene široj javnosti u svrhu predstavljanja psihologije i rada psihologa u svojoj zajednici.

Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice osnutka Hrvatskog psihološkog društva. Od tada se održava svake godine.

Psihologinje iz Đurđevca uključuju se svake godine u obilježavanje Tjedna psihologije održavanjem javnog predavanja u Gradskoj knjižnici Đurđevac te aktivnostima na svojim radnim mjestima.

Ove godine će u Osnovnoj školi Grgura Karlovčana u Đurđevcu povodom Tjedna psihologije biti održane radionice za poticanje kreativnog mišljenja pod nazivom „Pomozimo profesoru Baltazaru“. Radionice su namijenjene učenicima drugih razreda, a održati će ih psihologinja škole Marija Sladoljev.

Središnje događanje Tjedna psihologije u Đurđevcu biti će javno predavanje u Gradskoj knjižnici Đurđevac u četvrtak, 18. veljače 2016. godine u 18 sati. Tema je vrlo aktualna –  „Upravljanje vremenom“. Predavačice su: Vesna Orač, Jasmina Šandor i Marija Sladoljev.

Na internet stranici Hrvatskog psihološkog društva (http://www.psihologija.hr/) možete pregledati sadržaj svih ponuđenih aktivnosti u Tjednu psihologije u Hrvatskoj.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u obilježavanju Tjedna psihologije!

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content