NASLOVNICA / Novosti / Tjedan psihologije

Tjedan psihologije

Autor: Marija Sladoljev

18. veljače 2012.

Tijekom ovog tjedna (od 20. do 26. veljače) obilježava se Tjedan psihologije u Hrvatskoj.

Cilj Tjedna psihologije je razotkrivanje mita da samo osobe s ozbiljnim poremećajima mentalnog zdravlja konzultiraju psihologe što je, na žalost, vrlo često stereotipno gledanje na posao psihologa. Kroz ovaj tjedan će psiholozi diljem Hrvatske organizirati aktivnosti namijenjene široj javnosti kako bi se prezentirale različite mogućnosti s pomoću kojih psihologija može doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

Tjedan psihologije obilježavamo i u našem gradu. Povodom toga u đurđevačkoj osnovnoj školi učenici volonteri sudjelovati će u aktivnosti na temu „Što je za mene sreća?“. Uradci će biti izloženi u prostorima škole.

Središnje događanje biti će rasprava na temu „Možemo li u krizi (p)ostati optimistični?“ u Gradskoj knjižnici Đurđevac, u srijedu, 22. veljače od 17:30 do 19 sati.

Pozivamo vas da nam se pridružite!

Školska psihologinja,

Marija Sladoljev

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content