NASLOVNICA / Novosti / Tjedan psihologije

Tjedan psihologije

Autor: Marija Sladoljev

18. veljače 2012.

Tijekom ovog tjedna (od 20. do 26. veljače) obilježava se Tjedan psihologije u Hrvatskoj.

Cilj Tjedna psihologije je razotkrivanje mita da samo osobe s ozbiljnim poremećajima mentalnog zdravlja konzultiraju psihologe što je, na žalost, vrlo često stereotipno gledanje na posao psihologa. Kroz ovaj tjedan će psiholozi diljem Hrvatske organizirati aktivnosti namijenjene široj javnosti kako bi se prezentirale različite mogućnosti s pomoću kojih psihologija može doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

Tjedan psihologije obilježavamo i u našem gradu. Povodom toga u đurđevačkoj osnovnoj školi učenici volonteri sudjelovati će u aktivnosti na temu „Što je za mene sreća?“. Uradci će biti izloženi u prostorima škole.

Središnje događanje biti će rasprava na temu „Možemo li u krizi (p)ostati optimistični?“ u Gradskoj knjižnici Đurđevac, u srijedu, 22. veljače od 17:30 do 19 sati.

Pozivamo vas da nam se pridružite!

Školska psihologinja,

Marija Sladoljev

Ostale obavijesti

04. prosinca 2022.

Regionalno natjecanje Sudoku prvenstva

Dana 26. studenog 2022., učenici Ana Zlatec i Daniel Jadanec sudjelovali su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

03. prosinca 2022.

Večer matematike 2022.

U srijedu 30.11.2022. i u četvrtak 1.12.2022. u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content