NASLOVNICA / Novosti / Tjedan psihologije

Tjedan psihologije

Autor: Marija Sladoljev

18. veljače 2012.

Tijekom ovog tjedna (od 20. do 26. veljače) obilježava se Tjedan psihologije u Hrvatskoj.

Cilj Tjedna psihologije je razotkrivanje mita da samo osobe s ozbiljnim poremećajima mentalnog zdravlja konzultiraju psihologe što je, na žalost, vrlo često stereotipno gledanje na posao psihologa. Kroz ovaj tjedan će psiholozi diljem Hrvatske organizirati aktivnosti namijenjene široj javnosti kako bi se prezentirale različite mogućnosti s pomoću kojih psihologija može doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

Tjedan psihologije obilježavamo i u našem gradu. Povodom toga u đurđevačkoj osnovnoj školi učenici volonteri sudjelovati će u aktivnosti na temu „Što je za mene sreća?“. Uradci će biti izloženi u prostorima škole.

Središnje događanje biti će rasprava na temu „Možemo li u krizi (p)ostati optimistični?“ u Gradskoj knjižnici Đurđevac, u srijedu, 22. veljače od 17:30 do 19 sati.

Pozivamo vas da nam se pridružite!

Školska psihologinja,

Marija Sladoljev

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content