NASLOVNICA / Novosti / Tjedan Hrvatskog Crvenog križa

Tjedan Hrvatskog Crvenog križa

Autor:

29. listopada 2012.

Povodom Tjedna Hrvatskog Crvenog križa, a u sastavu zdravstvenog odgoja, učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljicama u Područnoj školi u Budrovcu 26. listopada 2012. ugostili predsjednicu Gradskog Crvenog križa Đurđevac, gospođu Branku Stipović

Ona je učenicima govorila o aktivnostima, zadacima i načelima Crvenog križa nakon  čega ih je kroz praktičan rad poučila kako pružiti prvu pomoć unesrećenome.

Učenici će naučeno vježbati na satovima razrednika u svojim školama kako bi stečeno znanje mogli i primijeniti. Susret su završili darivanjem: gospođa Stipović je učenicima poklonila poučne slikovnice u izdanju Hrvatskog Crvenog križa: Na putu do škole i Kako postato cool, a djeca su svoju gošću darivali osmijehom i pjesmom.

Suradnju s Crvenim križem Đurđevac, učenici spomenutih područnih škola, redovito održavaju svake godine kroz različite akcije.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content