NASLOVNICA / Novosti / Tjedan Hrvatskog Crvenog križa

Tjedan Hrvatskog Crvenog križa

Autor:

29. listopada 2012.

Povodom Tjedna Hrvatskog Crvenog križa, a u sastavu zdravstvenog odgoja, učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljicama u Područnoj školi u Budrovcu 26. listopada 2012. ugostili predsjednicu Gradskog Crvenog križa Đurđevac, gospođu Branku Stipović

Ona je učenicima govorila o aktivnostima, zadacima i načelima Crvenog križa nakon  čega ih je kroz praktičan rad poučila kako pružiti prvu pomoć unesrećenome.

Učenici će naučeno vježbati na satovima razrednika u svojim školama kako bi stečeno znanje mogli i primijeniti. Susret su završili darivanjem: gospođa Stipović je učenicima poklonila poučne slikovnice u izdanju Hrvatskog Crvenog križa: Na putu do škole i Kako postato cool, a djeca su svoju gošću darivali osmijehom i pjesmom.

Suradnju s Crvenim križem Đurđevac, učenici spomenutih područnih škola, redovito održavaju svake godine kroz različite akcije.

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content