NASLOVNICA / Novosti / TJEDAN FILANTROPIJE

TJEDAN FILANTROPIJE

Autor: Nikola Vuković

20. rujna 2017.

Od 24. rujna do 1. listopada 2017.godine obilježava se Tjedan filantropije. Naša škola ima status ŠKOLA FILANTROP koji smo stekli svojim radom i aktivnostima u protekloj školskoj godini. Nastavljamo s aktivnostima i započinjemo s novim akcijama na području volonterstva.

U srijedu, 27. rujna 2017. godine u školskoj knjižnici obilježit ćemo Dan volontera i tom prilikom  osnovat ćemo Školski filantropski klub. Predstavnici razreda koji sudjeluju u pojedinim volonterskim akcijama prezentirat će svoj rad putem plakata, zidnih novina, prezentacija ili fotodokumentacijom. Pozivamo predstavnike udomitelja starijih osoba,, Gradskog društva Crvenog križa, Udruge Mali Princ i župnog Caritasa da nam se pridruže i da zajedno isplaniramo iduće akcije. S nama će biti i predstavnici Zaklade Zamah iz Zagreba koji redovito prate naše volonterske akcije i podržavaju nas u našim aktivnostima.

Izložba radova i predstavljanje naših projektnih akcija je u srijedu 27. rujna 2017. godine s početkom u 11.40 sati u školskoj knjižnici.

Ostale obavijesti

04. listopada 2022.

Saziv vijeća roditelja – 6. 10. 2022.

U privitku se nalazi poziv za održavanje konstituirajuće sjednice Vijeća roditelja OŠ Đurđevac.

04. listopada 2022.

Zaziv Duha Svetoga u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu, 28.rujna 2022., učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sa svojim su učiteljicama sudjelovali na svetoj misi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content