NASLOVNICA / Novosti / Tikvijada

Tikvijada

Autor:

30. listopada 2010.

Jučer, 29. 10. 2010. godine, održana je gradska manifestacija Zlatna jesen u organizaciji Turističke zajednice grada, a na kojoj su sudjelovali i učenici i učitelji naše škole.

Tim povodom učenici 1.c razreda, zajedno s učiteljicom Željkom Mihočka, organizirali su Tikvijadu na kojoj su izrađivali strašila od tikvi, zajedno sa svojim roditeljima. Nakon radionice svoje radove su izložili na Trgu svetog Jurja.

Učenici 3.b i 3.c razreda sa svojim učiteljicama Marijanom Kralj i Ivom Sulimanec na trgu su imali prodajne štandove s uradcima od jesenskih plodova, dok su učenici 7.d i 8.c razreda sa svojim razrednicama Majom Šalamon i Darijom Car uredili prezentativni štand s kojeg su građanima nudili ukusne kolače i proizvode od tikvi.

Treba napomenuti, da je u ovoj manifestaciji sudjelovao kao voditelj i naš ravnatelj Martin Trepotec, te je svim sudionicima uručio prigodna priznanja i nagrade.

Ostale obavijesti

06. listopada 2022.

Grad Đurđevac razveselio učenike predstavom povodom obilježavanja Dječjeg tjedna

U obilježavanje Dječjeg tjedna uključio se i Grad Đurđevac tako da je za sve učenike razredne nastave organizirao predstavu Stepenicama […]

05. listopada 2022.

Učitelj Nikola Mihočka dobitnik je Godišnje nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content