NASLOVNICA / Novosti / Tigrovi u Osnovnoj školi Đurđevac

Tigrovi u Osnovnoj školi Đurđevac

Autor: Maja Šalamon Nemet

13. studenoga 2023.

Udruga ratnih veterana i pripadnika gardijske postrojbe “Tigrovi” predstavila je ratni put 1. gardijske brigade “Tigrovi” učenicima naše škole, u petak 10. studenog.

Predstavljanje ratnog puta 1. gardijske brigade “Tigrovi” provodi se u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja koje je financiralo ovaj projekt. Posjetili su nas članovi Udruge ratnih veterana i pripadnika gardijske postrojbe “Tigrovi” Ivan Knezović – predsjednik, Marijan Štefanić – tajnik, Veselko Krnjić i Ivica Švaco, a ispred 1. mehanizirane bojne “Tigrovi”, gardijsko mehanizirane brigade OSRH, satnik Tihomir Kastmiler – zamjenik zapovjednika i skupnica Antonija Šimunović.

Učenicima je prikazan film o nastanku 1. gardijske brigade “Tigrovi” te im je od pripadnika Udruge predstavljen put brigade. Učenici su imali priliku isprobati dio opreme “Tigrova”, a kako im je bilo pogledajte u galeriji.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content