NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava učenika PŠ Budrovac

Terenska nastava učenika PŠ Budrovac

Autor:

06. lipnja 2014.

Učenici Područne škole Budrovac sa svojom su učiteljicom Olgom Lazar 5. lipnja 2014. izvanučioničkom nastavom posjetili Prokljuvance, dio Budrovca koji se nalazi na kraju sela nadomak šume. 

Kod Društvenog doma napustili su cestu te tijekom šetnje prekrasnim bilogorskim brežuljcima ponovili nastavne sadržaje prirode i društva. Uočili su promjene u prirodi u kasno proljeće, govorili o poljoprivrednim radovima ljudi, orijentirali se u prostoru uz pomoć Sunca, uočili raznoliki biljni i životinjski svijet svog zavičaja te su vrlo uspješno, znanja stečena u školi, primijenili u prirodnom okruženju.

Nastavni dan završili su posjetom obitelji Slavice i Saše Zebeca, roditelja učenika, koji su ih toplo i srdačno ugostili i počastili sočnim trešnjama. Učenici su vrijeme proveli u igri i druženju nakon čega su se osvježili ukusnim kolačima i sokom. Susretu su se pridružili i neki od roditelja učenika koji su ih, nakon zahvale ljubaznim domaćinima na gostoprimstvu, odvezli kućama.

Bliži se kraj nastavne godine i drugačiji nastavni dan proveden u prirodi, oduševio je djecu. 

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content